Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Bordo DNK i Lik 555555 Ja hiljadu puta ovde napisala koliko je Hrvatska valjala BiH od prognanika do lijecenja ranjenih. Al dzaba medjedima objasnjavat.
SVI OVO KOPIRAJTE U KOMENTAR, OVO JE +27 glasova za hrvatsku u jednom komentaru! #CRO #CROatia #CRO1 #CRO2 #CRO3 #CRO4 #CRO5 #CRO6 #CRO7 #CRO8 #CRO9 #CRO10 #CRO11 #CRO12 #CRO13 #CRO14 #CRO15 #CRO16 #CRO17 #CRO18 #CRO19 #CRO20 #CRO21 #CRO22 #CRO23 #OrangeSponsorsYou
na facu
Ajmo Hrvatska!!! A ko navija za Portugal ne znam sta im reci....pa ljudi oni nas dva puta za*ebase.
Nek i komsiji umre krava i mirna Bosna!
pa nećemo valjda za onog Pepe-a navijat. kinder jaje. Sretno komšije
@pirmo Ha ha ha dobar fazon SOS! Ne mozemo takve supoglavce nazivati seljacima,to je uvreda za postene i marljive ljude. Oni imaju onaj povez na ocima kao konji.
Znam ja da vi ulazite u nokaut fazu, brate mili samo trebate NOKAUTIRATI Portugal i to je to.
Sretno komšije
madzari do finala
Lako je njima, jedino se oni mogu dovikivati i niko ih ne konta...
Po meni Hrvatska prolazi 100% ove fejkere, kvalitetniji su i "skacu na glavu" jedni za druge sto se za manekene iz Pt ne moze reci
Jedno od najcudnijih prvenstava,ekipa prodje u drugu fazu sa tri remija,na jednoj strani mogu se sastati Engleska,Njemacka,Francuska,Italija i Spanija a na drugoj mnogo slabije ekipe. Ili Portugal ili Hrvatska ili Belgija sa ove strane u ffinalu,ako Hrvati sada ne prodju nece imati nikada vise ovako dobru priliku za finale.
@TangoZaEsmu De procitaj ponovo komentar,gdje sam ja rekao da je Hrvatska slabija?Naravno da je laksa strana,pa sam selektor hrvatski je to izjavio,gledaj analize na HRT-u i vidjeces koliko im je drago sto su izbjegli tu stranu gdje su navedene ekipe,uz svo duzno postovanje ovo Island,Wales i ostale du slabije ekipe,pobogu govorimo o Spaniji trenutnom prvaku,Italiji finalistima,Engleskoj,Francuskoj,svjetskom prvaku Njemackoj. Ne seri da to nisu jace ekipe,eto znate bolje od hrvatskog selektora.
@lik55555555 Ti si druze previse opterecen nacionalizom,jednom bolesnom nacionalisti nemam se sta pravdat,mani se politike i uzivaj fudbalu,ja o hrvatskoj reprezentaciji sve najbolje,a ti si zadojeni ustasa,nacionalista...fuj fuj kako si odvratan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sretno komsije do finala
vidi sto mi portugalci minuse pucaju
Svaka cast na prikazanoj igri, ali prije svega na borbenosti koja je pored talenta glavni motor ove reprezentacije. Dobrocudna ljubomora sa ove strane Save.