Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhaha. Nismo ni sumnjali, srce. :P xD
sad ces se upiskiti kad ispadnes sa portugalom..........
ćeš plakati portugalska p.ičketinoooooooooooooooooo
Jeste li vi toliko ljubomorni na ovog čovjeka ili ste samo ret.ardi ?? Plakanje je dio sporta i samim tim njegov plač znači da čovjek igra srcem . Pa ja sam plakao bezbroj puta radi repke . Jesam li i ja ped.erko ?
A ja sam se valjo od smijeha kad mu ga Chuck Neuer skide penal!
@am svaka čast na komentaru @@am ti si sam pokazao da si jedan od opisanih u komentaru te da ne znaš šta je p.e.d.e.r. ti samo mrziš uspješne jer ti nisi. Peder nije neko ko pazi na svoj izgled ili promijeni frizuru na poluvremenu. Potrudi se i ti i možda nešto i postigneš u životu, ronaldu se trud isplatio i sad ga maksimalno koristi.
ma nabijem te na k.u.r.a.c sta bi bosna bila bez nas sa istoka, pa to ti je industrijska zona bosne koja cjelu bosnu drzi bez istoka nema ni bosne, a j.e.b.o ti ovaj ronaldo oca (posto je peder), a evo i dokaza tokom poluvremena protiv njemacke p.i.c.k.i do frizure http://www.blick.ch/sport/fussball/euro2012/nicht-einmal-ich-habe-meine-frisur-geaendert-id1919117.html
PLAČI MALA PLAĆI
Hajd što je derpe nego je i čkapi :D
Jesi, kao sto ti kazu ove bosnje iz istocne bosne , pravi si pedercic jer si najbolji ili jedan od najboljih na svijetu , imas sve u zivotu i to si sam stvorio svojim radom i trudom. pravi si jadnik zato sto si uspjesan u tome sto radis , valjo bi tek onda da si niko i nista kao i oni ...
placi roni, tu pomoci nema, chelsea je osvajac, ti si prava zena! :D
Evo ga, opet klix.ba nastavlja kampanju protiv Ronalda. Znamo da ga ne volite, ali što je previše, previše je.
hahahahahahahahahahaha znamo mi da si ti mali pedrecic
Meni je to ok, jer nije ni prvi ni poslednji ko je plakao, ali on je bio bar iskren i to priznao.
A i na terenu samo places
hahaha kme ronaldo kmeeeeeeeeeeeeeee uvijek sam znao da je plačipiz.da
morao sam uzeti najveci vibrator iz kolekcije da bi se utjesio, a vi se zezate.....