Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ronaldo ti jesi brz ti si ZVIJER OD IGRAČA ti strašno pucaš ali raja te ne voli nemaš ono što ima messi ili casillas ili pirlo ili iniesta razumijes
znamo da bi glasao, nista novo od tebe...inace takvi su narcisi i egoisti...nego ti stavi jos kilu gela, pocupaj obrve i gledaj kako Messi prima nagradu
Ako ovaj narcis ne ozvoji Zlatnu loptu ove godine zavrsice na psihijatriji ionako vec ima od rodjenja retardaciju .Zadnjih godina ti je Messi tu Zlatnu loptu noso ispred nosa a ove godine ce to da bude Inejsta sto ce tebe narcise i onog smorinja kostat sloma zivaca i morace vam obuci kosulju naopako (onu ludjacku,)
zaboravio si ulozak promjeniti.
Hadume, Messi je izjavio da bi glasao ili za Xavija ili za Iniestu, a ti pusi G.ovnaldu.
Ovo pokazuje kakav je egoista ovaj idiot.
nek i kristina jednom povraca od nasih komentara...a i ti zajedno s njim ako hoces jer dosta njima se godinama povraca od njegove arogancije i nepostenje prema navijacima i svima ostalim
Koji je to šupak, pa to je nevjerovatno.
\"Umoran sam od poređenja sa njim. Ponekad kažem stvari koje ne mislim\", kazao je Portugalac za France Football. i sad si rekao stvar koju ne mislis “Da mogu, glasao bih za sebe\", bio je Portugalčev odgovor na pitanje o nagradi \"Zlatna lopta\". a vjerovatno si htio rec \" da mogu,natjerao bi svi da glasaju za mene\" poznajemo te pilence ;)
JAO MESII DUUUŠA , ET\' ON BI PODIJELIO SVOJU NAGLADU SA \"JARANIMA\" AWICH ;* ,,MA KOGA BA\' ON GLUMI ? KOLGA LAŽE ? HAHA RONALDO JE REALAN I ISKREN , SVI VI BI TO URADILI DA MOZETE , NE BI MNOGI REKLI DA BI TO URADILI JER NISU TOLIKO HRABRI , AL ON VAS I VASE KOMENTARE NE **** NI 2 % ZATO DJECO ŠŠŠŠ ;) KAD VAM ČIKO KAŽE
NEVJEROVATAN LICEMJER!!!!! Da t i poručim nešto licemjeru....Umjesto te lopte do kraja svoje karijere možeš da ljubiš babuku messija u glavić.CRKNI GNJIDO!!!
nikada nisam komentarisao ništa o Kristini ali moram, utripovao je da je faca kao recimo Kantona ili Hose pa baca ovakve izjave. Tebi DJEČKO ne stoji arogancija jer je uvijek povezana sa inteligencijom, to ide ili ne,. nema preparata koji pomažu.
Čitanje komentara u kojim se napaćeni čitatelji portala klix.ba, izruguju Cristianu Ronaldu, izaziva mučninu i povraćanje. Zar je moguće da u vama postoji toliko mržnje da čak mrzite i jednog fudbalera, koji nema nikakvu dodirnu tačku sa vama?! Da li postoji mogućnost da samo jedan od vas ima dobar i opravdan razlog za vulgarnosti koje pišete?! Odgovor na oba pitanja je negativan, što nas dovodi do zaključka da je jedini razlog iz kojeg pišete negativne komentare namjenjene dotičnom, vaša ljubomora. To nas dovodi do još jednog zaključka, da u BiH među mlađom populacijom živi dosta izopačenih ljudi. P.s. Sada imate moje odobrenje da me oslovljavate pogrdnim imenima. Koga briga, uostalom!
i Pele bi glasao za sebe sad i momentalno da može...
nismo ni sumnjali da bi glasao za sebe,firaune...
ja se u sto maraka mogu kladit da nije rekao \"poput chelsea, psg i uniteda\", 100 % je rekao manchester cityja ali ok
hahahahaahhahahahha jadannnnnnnnnnnn ccccccccccccccccccccc