Uvjeren da je Barcelona bila bolja
112
Busquets: Real je pobijedio, a da uopće nije igrao
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I djeca su uvjerena da postoje bajke tako je i busqets uvjeren da su bili bolji i sanja da su prvaci.
Nema sta u pravu je..Messi se potrudio, al umjesto tike dobio je k.te Igrali bolje..odigras 500 passova i bolji. Uvijek utakmicu obiljezi jedan lijep trenutak, proigravanje..gledas utakmicu do 90-te i onda zadnji napad prilika,da li gol ili ne..al je pamtis..a ne 500 passova..loll.. Dobro je pokojni STEVE JOBS rekao: \"Kvalitet je vazniji od kolicine..Jedan gol je vazniji od deset stativa.\" Real je bio konkretniji i bolje prilike imao. Treba pruziti ruku i okrenuti se LP.
NELE, poduvaj ga, al\' onako kao stručnjak. Samo to ti mogu reći.
ĐURO strucnjak odgledo jos dva puta u miru utakmicu pa prolupo, pa sta si ti da nesto o taktici pricas idi uzmi tekmu sarajeva pa pogledaj koji put u miru pa nam javi gdje problem kod pitara,hehehehehehe
PITANJE SEDMICE- STA MISLITE IMALI NAMJESTENIH UTAKMICA I AKO DA ILI NE ZBOG CEGA............. TACAN ODGOVOR NAKON BARSELONA-CHELSEA.
Odgledao sam utakmicu još dva puta \"u miru\" što se kaže. Ne može se reći da je Real nadigrao Barcelonu. Pobijedili jesu, na čemu im čestitam al\' reći da je taj rezultat jedini mogući zasluženi mislim da nije korektno. Real je odlično iskoristio činjenicu što je Barcelona morala pobijediti. Trener Reala je konačno dočekao momenat kad mu niko nije mogao zamjeriti defanzivniju taktiku. Pomalo ne razumijem ove što kažu kao prepustio namjerno loptu Barceloni. To nije istina. Prvi gol Khedire je plod slabe reakcije Barcine obrane a nikako neka savršena akcija. Barca je imala na utakmici dvije čiste šanse, Real nijednu čistu gol šansu. Kod drugog gola se dogodila kardinalna greška golmana. Da je ostao na liniji sumnjam da bi ga Ronaldo savladao iz one pozicije koja je bila prilično iskosa i koja je nalagala jedino lagani šut da bi bio precizan a upravo se to i dogodilo jer je Valdez neoprezno istrčao. Real je naučio praviti puno faulova ali ovaj put su to bili \"mali\" faulovi.
Messi je cisti talenat, a Ronaldo je samo rezultat napornog treniranja. Radujte se malo, jednom u deset godina ste pobijedili Barcu.
sta svira ovaj ??
@Barca sta pricas sviju ti sta ti glumis i ti nesto pricas on ima pravo da radi sa svojim parama sta god hoce PRVENSTVENO ON JE DA ZNAS SINE (ti si mozda neki novopeceni katalonac) RONALDO JE KOMPLETNIJI IGRAC OD MESIJA. et toliko momce nebitan si i zdrao jedino sto valja kod mesija sto je skroman i nikoga ne omalovazava.
Kaze imali 500 pasova i od toga 450 na sredini i u odbrani a brat Mesut Ezil 1 kvalitetan pas i vazniji od barcinih 500 AC MILAN FOREVER
e jesi igrac :D u Barci vrijede Mesi,Xavi ,Iniesta i jos 2 ili 3 igraca a ostali kao ovaj Busketc nisu ni za Numancie
Ovi navijaci Reala su zaista neshvatljivi. Postujem one navijace prije dolaska Ronalda, ali mnogo njih navija za Real samo zbog Ronalda. A ko je on? Ne shvatam sta vidite u njemu, sta on uradi, primi loptu i zada gol, za razliku od Messia koji se bori. Messi je prvenstveno covjek, pa tek onda fudbaler. Dok Ronaldo,on je umisljen i ohol, dok kupuje auto koje vrijedi citavo bogatstvo, je li se upita kako je onima koji nemaju ni za hljeba, kako je ljudima u Somaliji, kako je ljudima u ratu? Real je pobijedio i realno bio je i red, koliko dugo nisi osjetili taj osjecaj pobjede nad Barcom. Malo smo vas pustili, zao nam vas je.
Hahahaha ko je ovdje lud pa rezultat ja 1:2 svasta!
To Real Srbine!
a da Chelsea igra bez golmana? da li bi vam to, mozda odgovalo?
FAŠISTIČKI KLUB JE POBJEDIO.FAŠISTI.SLAVE PRISTALICE FRANKA I KRALJA UBICE-ALI KONAČNA POBJEDA JE NAŠA.BARCELONA EVROPSKI PRVAK
Barca ce i od Chelsija ponovo popusit.. nasli su sistem kako se protiv barce treba igrat.. bilo to ljepo ili ne ..efikasno jeste.. a ko je provalio fazon ? ..Morinjo caca ga zakarto..