Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenicani opet presudi sarajlijama...
Jasmin Buric - Joe Hart
Bas hahah isti haman hahah 😂😂
kad porastem biću Burić
kako li je ovim crncima u klubu...poljaci su bespostedni rasisti (kako su jadni sageli glavu)
Jasmine, repka te treba ;)
Realno bi trebao igrati za Repku. Dosta kvalitetan Golman Golman. Nadam se da ce on bit prvi Golman posto sto je Begovic sada drugi Golman od Chelsea FC.
ljudi, i ja sam ga par puta podyebavao zbog pisanja, ali mi je čovjek fino objasnio da nije rođen i da ne živi ovdje. Shvatite ako želite, jbg.
Redundancy check fail.
Celavi huligani? Naravno.
Mislim da su navijaci sa nasih prostora huligani. Ovi krkani,koliko sam sad o njima pregledao i procitao,su gospoda!!! Traze fajt sa golim rukama i iskljucljivo sa tifo navijacima,ostale ne diraju i u principu ne rade stetu drugima.
što nas nije pripazio,pa koji slučajno propustio...Bogami,treba njemu mater zvat...