Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji savjet za sve: odavLe bjez'te
dobro prirodno je da čovjek hoće vani da igra i ok je. samo se pola njih isfura i onda dodje poslije u katonalnu ligu. ali u svakom slučaju sretno.
Ti Burekovicu prvo moras igrati za Zelju ili Sarajevo ako mislis uopste napraviti dobar inostrani transfer. Neces ti iz Slobode dalje od rumunske druge lige.
Iz Slobode nece sigurno, jer je igrac Celika :). Slazem se prvo u dva najjaca kluba u drzavi pa onda, al daBogda
od prelasak u zelju ili sarajevo nema nista a ni u inostranstvo takođe
sta ima RONALDO..jebem i tebe i cijelu Zenicu
pusis ti nama tuki :D
Eto tebe nazad za par mjeseci I ponovu u Čelik aBda ;)
Ostani da ti slazem nesto jos.ostani Evaj dan je bio los.
Pametan momak,sta ce zaraditi lomeci noge po nasim gudurama u namjestenoj ligi? Svako normalan zeli napredak u karijeri a to je odlazak iz blata Premijer lige.Sretno tebi momcino,zapni i radi a rezultat ce doci
Podpiso burekovic za domzale
pametno razmisljanje