Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teenager from Bosnia-kako je to lijepo cuti :)))
Bolje mu je bilo da ide u Englesku. Ali Bundesliga je mozda druga najbolja liga za njega. Imaju jedno vise mjesto u Europskim ligama nego Italija, a da je u Spaniju otiso, nebi bio ni malo relevantan zato sto je Spanska liga 95% Barca/Real, a nema sanse da bi otiso u ova dva kluba.
Taraba...
To mu Barbarez steli HSV
strasan li si talenat s dvije lijeve noge. ne bih te ni marku platila... ni zasto:D.
a opet nidje nece
Idi sine kod tate Magata!Ako te neko moze usmjeriti i napraviti pravoga igraca od tebe,to je smeker Feliks!Ako ni tamo ne bude nista za tebe,uvijek si dobar za slovacku i austrijsku ligu!Dakle naprijed kod majke Alemanje i tate Srecka!
ovi svi sto pljuju po bundesligi su,kladim se, redom prije rata navijali za crvenu zvezdu i navikli da njihov klub uvijek pobjedjuje, jer oni ne znaju vole klubove koji nisu svake godine makar u polufinalu lige prvaka i ne mogu da razumiju da neko moze biti navijac recimo HSV ili Werdera ili Stuttgarta. Nemaju pojma sta znaci biti navijac
Pjanić zaslužuje u njemačkoj samo igrati za Bayern.U Francuskoj žele Lille i PSG,a želio ga je i Anceloti u Chelseu.
Strašan si za svaki klub!
momku je tek 21 godina i siguran sam da ce strahovito napredovat!!! licno ga poznajem i miki zivi za fudbal!!! za godinu dvije konstantnog igranja bit ce jedan od najboljih veznih igraca u europi!!! samo naprijed MIKI!!!
da nešto vrijedi bla bla bla. tipicini problem bosnjaka. sa 0 na 10 pod svaku cijenu i sto prije. sa 17 godina igrao za metz, sa nepunih 20 za lyon, malo ga stavio na klupu, zasto? jer lyon ima jacih igraca od njega. dzeko ne zabija vise toliko cesto, zasto? jer na svakoj utakmici ima dva igraca koja mu dahcu za vratom citavih 90 minuta. najlakse je proglasiti se kriticarom, nekad treba bit i realan.
DA NESTA VRIJEDI NEBI BIO NA KLUPI, VEC BI IGRAO
*ebo vas on vise. jesu mi neki jaki klubovi, HSV a posebno Wolfsburg. Kad se bude otimao Manchester United, Real Madrid ili Barcelona javite se.
Svi ovi d.e.b.i.l.i koji s.e.r.u o tome kako je Pjanić \"podbacio\" protiv Albanije i Rumunije jedan kratak komentar: LIK SJEDI NA KLUPI U LYONU, šta očekujete, da bude u top formi? Ne može kad nije stalan igrač! Dok je bio redovan u LYONU igrao je odlično, ali kako očekivati da neko ko sjedi na klupi bude u 100% formi? Razmislite malo o tome šta pišete prije nego kliknete \"pošalji\"... Uostalom, jedan ili dva kiksa ne čine kompletnu sliku o igraču. Pjanić je imao i previše dobrih utakmica da bi mu sad nešto s.r.a.l.i. radi 2 loše utakmice.
meni nije neki extra igrac da nije nas reprezetativac ne bih ga ni zapazio meni je bolji stilic igrac od njega ali on ima menagera boljeg i drzvanu repku u kojoj je preplaceno mjesto najjaca osibina mu je slobodnjak i neke asistencije u 5 utakmica
VIVA \"EAST BOSNIA\" hvala vam na ovakvim talentima..sta bi repka bez was!!!11