Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su i prošli kada igraju sa 7 veznih igrača i nijednim klasičnim ofanzivcem
jesam
Smazao je kisslinga ili onog rolfsa, zakaj?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko ovdje pise tekstove, kakve su ovo provokacije, ''savrseni'' kao ? mrs stoko jedna bjedna iz klix redakcije.
Vise nego bijedno ! Savjetujem da pogleda utakmicu prije komentara ...
stvarno mislis da je ovo klixov text il se zajebajes ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako pise neko ko je "POGLEDAO" mec... srami te se
Mia San Mia...
Mandzo sa klupe asistirao hehe :P
Prije svega, Bayern nije Pepov.
Bayern je bio bolji, nesporno. Zašto ih sudija izvlači kad ne ide, u finalu protiv Borusije trebao je izbaciti Dantea, a sinoc u zadnjoj minuti skrivio je penal. Produžio je poslije produžetka još minutu, i bila je 100% prilika za Bayern, kao i protiv Čelzija, kada su izjednačili.
Lako je njima kad imaju Spahi....
Spahu*
klixovac iz redakcije je garant dazdevnjak koji navija za one sto su popusili 2:0 od istoimanjeka iz gladbacha.
Pao sam danas samo na njima za 2100 .-
Znao sam da ce me za nesto zaboliti qrac...
Uzeh 100 KM. Leverkusen 1x, Roma 2 u glavu. ROMA GRANDE ROMA UNICO GRANDE AMORE Eto vam inter j.e.bo va dotični. FORZA R O M A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SHINTER
non lo so, no capito Garethe jesil stopirao izv. sa tekme. Priznaj da si neka fela na klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemojte nikada pdcijeniti Bavarsku masinu, oni se samo igraju trenutno, a vidjet ce te kako izgleda kad misle ozbiljno! Mia San Mia Super Bayern Super Bayern he he :)
Kakvo je ovo sr.anje od texta-cuj savrseni,cuj zastao-Bgm k'o da je Bayern izgubio 3:0...stvar je prosta,igr'o drugi kod u gostima kod treceg,odigr'o nerijeseno i gle cuda,vise nisu drugi-sad su PRVI...glupi klix-ovci...MiaSanMia!!!
šta se čudiš ovaj bilmez s klixa ne zna šta je ofsajd jbt....da mu pokažeš sliku od Begovića on bi rekao vidi što je u Džeke kosa "potamnila"...
strasne stvari pise ovaj klix,pa zasto ne pogledate snimak utakmice ili barem sanse koje je stvorio bayern, pa onda donosite zakljucke.
Ko nije gledao utakmicu nema sta ni komentarisati,pojeo ih Bayern ali nemogucim promasajima i dobrim odbranama golmana Lena izvukli su bod koji nisu ni sami ocekivali.Imali su srece ali drugi put nece.
Posjed lopte Bayerna oko 80% , sutevi na gol 27:5 !!!
pusti bola, oni (leverGuzen) se obrukaju protiv man.utd-a, kojeg city demolira, pa isto tako mi city demoliramo. doci ce svi na red :)
zasrao * u leverkusenu ako me razumjete ..
a "savršeni klix " mora odmah potpirit vatru