Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMERIKA,pozdravi seku i mamu
e sad je druga prica sto je takva ideja tesko provodiva i kompromitovana kroz diktatore koji su ideju zloupotrijebili za ostvarivanje licnih ciljeva. Ideja kao komunizam zahtijeva ljude cistog morala i slobodne svijesti neogranicene vjerskim dogmama
biti komunjara a voliti boga je nespojivo,prica da vjera propovijeda ljubav ne pije vode jer je vjera ne postuje razlicitosti i uzrok je skoro svih ratova. Kao drugo,predmet obozavanja tkz. bog ili njegova inacica na arapskom tj. allah postoje samo u ljudskoj psihi koja p trazi sigurnost u coporu. Kao huligani u fudbalu.Obozavanje totema, mrtvog zidova razapetog na krstu,sizofrenog kamilovodca koji obecavaju besmrtnost samo je strah od smrti i primjeri ljudske nesposobnosti prihvatanja ogranicenog roka bivstvovanja. Ideja komunizma se zasniva na solidarnosti jednakopravnosti i moralu.
fuj ogavnih komentara rot in hell
ja sam komunjara al volim Boga il Allaha vise od svega. To sto su vjerske zajednice smece (ne svi jer nista nije generalno) nema veze sa Bogom il Allahom. Nek ljubav nadvlada mrznju. Djidji je ljudina i odmah je priznao gresku, stres od igraca cuda cini i svi ovdje koji sude trebali bi se zamislit.
KOMUNJARE SEKU VAM
A ko ce ateiste zastiti od krstenja, molitvi i slicnih egzibicija kod izlaska na teren i terenu?
Najbolje nek opet izbace Juve iz takmicenja, sta ih pate vise. Dajte ih u onu talijansku c ligu i pustite nas vise na miru. Cuj psovao boga, pa postavite mikrofone u bilo kojoj utakmici, pa cete imati sta cuti mamu vam.
mrznja i ratovi su plod agresivnog misionarenja svestenika,hodza,svecenika,vraceva ,totema ,itd. primitivizam trba iskorijeniti boga i allaha im yebem
treba zabraniti da se krizaju,uce,klanjaju i krste pred utakmice jer to vrijedja moje osjecaje kao nevjernika,yebem li im i boga i allaha
YEBEM VAM BOGA I ALLAHA I CRKVE I DŽAMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka Buffon psuje što god želi, nije fudbalski teren crkva ili džamija.
Hajde vise bilo je i vrijeme. Koji idiotizam sa njihovim psovkama, podmajicama i ostalim s.r.anjima kada daju gol...Ovo je nesto najbolje sto se fudbalu moglo desiti u zadnje vrijeme!!!
e glupko jedan, supalj si u mozak :p
šta ću drugo psovati,odmah po hiljadu iliti tisuću