Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otišao Bonucci, pa se vratio. Otišao Gigi, pa se vratio. A bolje da nisu.
Znaš šta mr. Buffon, svaka čast, ali odjebi ba. Osnuj kakve školice i treniraj djecu! Mani više glupiranja! Mator si za bilo kakve takmičarske rabote na terenu.
što su ti mediji Kad je Casillas otišao iz Real jer nije mogao bit prvi golman svi su i drvlje i kamnje na taj klub, a kad je Điđi otišao prošlo je bez ikakve pompe
@Ožeži Zato što se Juve uvijek znao ponašati gospodski. Stara Dama kad te ostavi, to je uvijek nježno. Može biti bolno, ali nije nekulturno, niti uvredljivo. Svako ko je htio otići je otišao gdje je htio. Svako ko je morao otići, otišao je zadovoljan. Što ti je klub, jarane... Nema kluba u evropi koji nema poseban odnos s Juveom što se transfera tiče, a razlog je upravo taj. Elegancija, klasa i prefinjenost rukovodstva.
Penzija! Bio si najbolji al trebas sto jest jest se smirit. Knjigu u šake i haj za trenera
i ovaj ne zna sta hoce vise haha
Najbolja odluka. Sreća pa je legenda inače bi ga svi popljuvali.
@33stil ja sam jednom pljunuo za svaki slucaj 😂 jbm i njega i PSG