Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velik si majstore. Možda i najveći među stativama. Tebe, Casillasa i Čeha su sada zamijenili novi klinci; De Gea, Neuer itd. Hvala ti. Završava jedna epoha fudbala. Šteta što nisi nikad uzeo LP, al koga boli briga svakako ćeš ostati upamćen kao Grande Gigi. Svi ljubitelji fudbala ti se trebaju nakloniti.
Bio si uz Juve i kad su bili prvi i kad su izbaceni bili u drugu ligu! Respect Bufon!!
najbolji svih vremena grande gigi
Numero Uno
Lopov i luzer
jedan od najvecih svih vremena Buffon!
e moj bufoncino na klixu se od tebe komentardzije oprastaju ko da si umro
Davno si trebao u penziju odradio si svoje svaka cast i skloni se sad nek i mladi ljudi naprave nesto, svijet ceka nove zvijezde, ti si bio zvijezda 90 tih godina 20 tog stoljeca. Hvala DZIDZI i ADIOS AMIGOS! :D
sve najbolje Gigi.iako odlazis,ostaces jedan od najvecih u fudbalu svih vremena...
Grande Gigi ❤
1051 utakmica ispadne 65 dana zivota... :)
Pa ako juve zeli osvojiti lp vakat je da se poselame sa svim dedukama u klubu. ne samo bufon. Pa prosjek godina im 35
Vakat je.
Legenda, veliki Gigi.