Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras kladionice odlucile uzeti pare onako bas bezobrazno kao i nasi politicari lopatom..Real,Roma,Manchester,Juventus.Svi zijanise.Previse slucajnosti za jedno vece
@zejz1978 A koja je od navedenih ekipa ispala iz LP zbog "neocekivanog" rezultata?
Roma bez Edina je smijesna ekipa
Kada se vraća Džeko, zna li se?
@pittar Pred kraj decembra
Roma dere CSKA, CSKA dere Reala, Real dere Romu i tu se krug zatvara :)
Namještaljka
Kladionicarski lobi...
Šok i nevjerica...al u curku
Ništa ne štimaju. Khkhkhkh
kolko imje messi uvalila?
Sta je tu cudno
Nije im igro najbolji igrac svijeta, jbg..
Biće dobra tekma Ajax - Bayern koja uskoro počinje.
Naslov kao da je Realu trebalo. Nakon ove "bruke" stanje na tabeli izgleda ovako: Real prvi, a večerašnji "heroji" Rusi zadnji na tabeli. Dovoljno.
Najbolji igrač svijeta još jednom nije započeo utakmicu od prve minute. No to je sasvim logično s obzirom da je njegova ekipa osigurala prvo mjesto u skupini...tako da mu je 20tak minuta protiv Tottenhama bilo sasvim dovoljno.
Ovo im je bila zadnja utakmica u LP bez VAR-a :)
Eh bez Ronalda nema price jbg