{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Brojni navijači Sarajeva odlaze na utakmicu u Prag

S
25.7.2011. u 16:30
0
57
Brojni navijači Sarajeva odlaze na utakmicu u Prag
0
Brojni navijači Sarajeva odlaze na utakmicu u Prag
Horde zla na utakmici sa Orebrom (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
FK Sarajevo imat će veliku podršku svojih najvatrenijih navijača na utakmici sa Spartom, a prema Pragu će krenuti nekoliko stotina navijača, kako iz Sarajeva, tako i iz Dresdena.
Kako saznajemo iz turističke agencije Buena Vista - Sol Azur, za organizovano gostovanje u Pragu vlada veliko interesovanje navijača FK Sarajevo i ubrzo bi sva mjesta trebala biti popunjena.

Agencija Buena Vista - Sol Azur omogućila je organizovano putovanje u dva vrlo povoljna aranžmana.

Za samo 109 KM navijačima Sarajeva organizovan je odlazak luksuznim autobusom na relaciji Sarajevo - Zenica - Bosanski Brod. Polazak je zakazan za srijedu, 27. juli u 20 sati ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Dolazak u Prag predviđen je u podnevnim satima, nakon čega će putnici dobiti slobodno vrijeme. Organizovan je i zajednički odlazak na utakmicu na stadionu Generali Arena, a poslije utakmice polazak za BiH. Dolazak u Sarajevo se očekuje u petak u podnevnim satima.

U drugi aranžman, po cijeni od 145 KM uključen je smještaj i noćenje u hotelu Top Praha sa četiri zvjezdice.

U petak, dan nakon utakmice, obezbijeđen je doručak, a potom odlazak do centra grada i slobodno vrijeme za razgledavanje i kupovinu. Dolazak u Sarajevo se očekuje u petak u kasnim večernjim satima.

U cijenu oba aranžmana nije uključena karta za utakmicu, putničko zdravstveno osiguranje na iznos od 30.000 eura, što iznosi šest KM po osobi i fakultativni izleti i ulaznice koje nisu pomenute u programu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jesu li opravdane smjene trenera FK Sarajevo i FK Željezničar?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: