Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poderati cemo ih ko Borussia Sarajevo
Pa nije Lihtestajn toliko tol...
Jako pozitivna vijest, Tuzla je uvijek bila srce Bosne. Samo da naš selektor Pape postavi ekipu kako to samo on zna, hvala Bogu da ga imamo. I da naš kapiten Džeko zabije po običaju. Za ostalo će se pobrinuti Tuzlaci, a mislim na navijanje i podršku. Bosna je Bosna.
pa zar nisi citao intervju sa papetom od prije par dana kad je rekao "ja sam siguran da bi hrgota radije igrao za hrvatsku ili svedsku nego za nas". lik izgleda ima gataru koja mu govori sta ko misli. ma pape je toliko lijen da mu je mrsko otic i pitat igraca bil obukao nas dres
@lik5 , pa odgovor se namece iz tvog komentara, zato sto je teleca glava jer da nije teleca glava pozvao bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Karte su skupe ! i to jos prijateljska , pa trebale su bit 5 sjever , 10 zapad .
šemso ti si toliko napaljena da ti je sve skupo
sretno bosna ! nadam se da ce navijaci s tribina uputiti koju "trans" poruku suskavcu !
treba aukciju praviti sa kartama ko više da nek kupi pa čuj posteno a ne neko uzme 10 karti i preprodaje
dženo se dopisivao na mobitel sa rajom sinoć pa nije stigao ustati sa klupe,onaj trener borusije vode 6 0 on pored aut linije i nervira se
Hahahah :D
I opet pravite malverzacije sa kartama.
Koja glupost u vezi ovih karti, morali smo prvo rezervisati karte pa onda danas cekaj sat vremena i vise da preuzmes kartu eto toliko, ali eto ocekujemo Zmajeve u cetvrtak!
Pa nisi morao čekati, drugo je što su svi poletili u 11h da prvi dobiju kartu.
DOBRO DOŠLI U TUZLU!!
U nekoliko bh. gradova danas je počela prodaja karata za prijateljsku utakmicu između BiH i Lihtenštajna koja će biti odigrana 4. septembra u Tuzli. Kako saznaje Klix, do sada je u Tuzli prodato više od 5.000 ulaznica.-OVO JE JUČER OBJAVLJENO ;)
nek i tuzla osjeti reprezentaciju kao što bi i mostar trebao
my name is Dejan , Bandovic Dejan 007...... hahaha
DOBRO DOSLI MOJI ZMAJEVI I MOJI BIH FANATICOSI,,,NEK SE NA SVAKOM COSKU VIORE LJILJANI U ZLATU,,,
6 ljiljana zlatne boje, simbol Bosne moje :-)