Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velike su šanse da nadmaše svoje saigrače u muškoj konkurenciji. Nije mi jasno kako klub iza kojeg stoje turski i malezijski milijarderi i NS može biti toliko loš!?
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravog patriotu za Predsjednika - Hadžikadić Mirsada - čovjeka koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
ide tekst ovako...čestitali nba igrac, najbolji bh teniser, svjetski uspjesna dzudistkinja i supruga kapitena (???)...ahahaha. tako to zvuci i strši kad hoces na silu da se utrpas medju uspjesne ljude.
Ne razumijem? Cura je nas najuspjesniji model, poznata licnost, ucestvuje u broinim projektima, etc. U cemu je onda problem? Tvoj komentar samo govori o tome koliko si ti uspjesan jer ocigledan pokazatelj neuspjesnosti je negativnost te vrste. Ne budi jadan, nadji sebi hobi.
Jos samo da se Amra skine i istrci na teren 🤣
Jebbo ga dan ne mozes se od amre vise posteno ni istovarit a da ona ne iskoci odnekud
Gasite komentare, koliko znam Amra se inače ne smije komentarisati :P
@SevenDeadlySins pretplatila se na klix
Amra iskačeš iz paštete
Ja idem na utakmicu podrzati nase bosanske djevojke! !! a ti ??
@JoeBlack2nd Ja nabijem i tebe i Hadzikadica , koji te djavo tjera da vrsis politicku propagandu na clanku koji nema veze sa politikom .
Dobre vam fotke. Jel' treba da prepoznajemo ko je na slikama?
Ispravka.. Izglada da se videi nisu doumlodirali kako treba.