Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kristic rece da je Ronaldo skočio metar i po. I osta živ
@andres_iniesta_2 hahha nemoj mu zamjeriti, frajer gledao u noge dok su bile savijene u zraku haha
Racuno je i povratak na zemlju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najveca atleta u historiji fudbala...
Uz duzno postovanje Ronaldu, nije se ta atleta rodila kao sto je Michael Jordan.
@mangup iz mira A covjek lijepo napisa futbala. Onako usput, najbolje fizicke sposobnosti imaju igraci NFL-a. Pogledaj njihova testiranja.
Država mora da te ćifut jebavo negdje čim ga spominješ na svakom komentaru
Messi je za njega izmislio fudbal 😂
😎
Glupost, pa sutirao bi je i jace da je ubacaj bio jaci...to nema veze sa njegovim udarcem glavom, nego vecinom od snage ubacene lopte..a njegova snaga moze se mjeriti ako uzme loptu sam baci u vazduh i opali glavom pa da vidimo brzinu..
Nek se nas Kloc ugleda na ovu masineriju.
U svakom pogledu GOSPODIN!!!
Pri tom je na visini od 50cm prhno pri cemu je promjenio jonizaciju zraka te poremetio zracni pritisak za 267 paskala a sto je izazvalo lancanu atmosfersku reakciju koja je izazvala tajfun u jugoistocnoj Aziji
Ovo je bilo više zakucavanje nego šut
odraz od 70 cm je sasvim normalan kod sportista,ali eto danas se sve preuvelicava
masinerija
zlatna lopta već u džepu