Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec vidjeno-Hrvatska vaterpolo reprezentacija\"BARAKUDE\"ISTO TO NAPRAVILI...i totalni krah...samo naprijed..
jesu ove SMRDE smijesni, kad nema nekih znacajnijih vijesti preko vikenda na portalu onda se prebace na Sport i prosipaju svoj genocizam.......
Slazem se, i ne samo nama vec milionima cura all around the world, a nasi ljubomorni primitivci mogu samo da mu zavide :) Lik je zgodan, predobar, sexy, predobar fudbaler, ma za pozelit:) A da je meni jedan dan sa njim... :D
Ne, nisam pedercina vec djevojka kojoj je on seksi, zgodan, hot, ma za pozelit:D
@hahaha ...karo te roki u pakas brkati pedercino jedna
http: //tm87-breza.com.ba/
Glupi ljubomorni levati Dali bi sve samo da ste jedan dan on, ma samo sat. Nego umocite ustipak u kajmak i uzivajte u smradu prljavci
Imam viska na prknu tako da bi vrlo rado ponudio da prekalame sebi ronaldo i portugalska kompanija
Ja nijesam znao sta sam prije bio, al znam sada poslje 500 godina karanja da sam polutanac, srbin u dusi a dzubre od coveka, lazljivac, volim izmisljati moju istoriju uz gusle, a znam da imam vise Turske krvi nego svi u komsiliku i da licim Turskoj rasi !!
Kako su ovi Srbi neobrazovani, to je nevjerovatno...Dokle ce se vise prosipati s pricom, da su prije Osmanlija sve bili Srbi...Dajte, valjda imate biblioteku u BL, procitaje nesto p stanovnistvu prije dolaska Osmanlija, o tzv. paganima. Toliko od mene.
ja prije bio srbin, al turci mu izjebase svu familiju, pa postado lojavac.
Ne zenama brkovi pa s toga necemo moci da odgovorimo na ovaj zahtjev navijaca !! Nisam ja kriva za sve ovo ! Oprostite !
A ĐEKO? ŠTO NE PIŠETE O ĐEKI? 4 DANA NE ZNAM NIŠTA O ĐEKI, NI ONO OSNOVNO, JEL IMAO REDOVNU STOLICU, JEL PIŠKIO, JEL SE BRIJAO? INSISTIRAM DA ME ĐEKO POSJETI U ZATVOR! TO JE OD VITALNOG ZNAĆAJA ZA BOŠNJAKE!
sta je levati?
a jeste romine prave aggaahah