Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tajna ljubavi, zivi u nama, u nasim snovima i nasim pjesmama, Tajna ljubavi u nama stanuje, s nama spava, s nama se budi, s nama putuje. Refren: Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen Ponesi osmjeh svoj,skupi snagu svu, vjetru povjeri nasu zastavu,nasa zakletva,ori se ko grom, jedan je cilj,jedan je put i samo je jedan dom. Refren: Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece, stadion Kosevo, nakrcan ljudima, i grb sto kuca, umjesto srca, u nasim grudima.
SVAKA CAST SARAJEVU I HAJDUKU
Sarajevo nikada nije igralo protiv korektnijeg protivnika.
SA SA SARAJEVO IMA CUDNU MOC
Grci, vama svaka čast na korektnoj atmosferi i antifašsitičkim porukama!!! Iz neuma sam i naviam za Dinamo, al noćas sam svim srcem bio uz Sarajevo!
izdajes li kakav apartman , da dodzem kod tebe , jer vidim dobar si covjek :D
Odakle si sele devojano mlada iz Srbije brale iz Kruševca grada lalalalala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)