Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakayoko i Lukaku ,Pa moj Konte sa tim Celzijem ija bi osvojio sve zivo.Satro on DemonstrAtivno zahtjeva jos ,Romane Nabi Tog Firgosa nogom Nek vodi Cezenu u Italiji
Neće od nidje
Mediji, mediji, mediji... Chelsea nudi Conteu produženje ugovora i povećanje plate i 200 miliona eura za transfere plus ono sto zaradi od prodaje igrača. Baš mu ne ispunjavaju želje.
Samo CONTE, i time je sve receno.
Ovo je vijest od prekjuče. Jučer Chelsea sve demantovao i dao mu 250 miliona funti za pojsčanja. Plus Enrique odmara ovu sezonu.