Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bio u Tuzli neki dan, da li sam isao zbog Mace ?
Ja bi garant zbog nje.
Da hoce bogdom njega. Došao je po Nainggolana.
i jos jedan... http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/liverpool-fc-manager-brendan-rodgers-8638222#rlabs=1
Malo vise postovanja prema decku koji nas je toliko puta obradova, a i pameti zbog vas samih... http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/brendan-rodgers-rome-five-players-8639222
O čemu mi pricamo. Kakav veci klub kad ne moze ni u Romi da odigra 70 minuta. Meni je Pjana drag pravo, ali treba biti iskren nesto tu fali. Nekad maestralno odigra, nekad nikako, nema kontinuiteta, defanzivna uloga nula. Kako stvari trenutno stoje nije to za veceg kluba. Treba biti realan osim Spahe koji igra na visem nivou ostali su manje vise vabn forme i za ispodprosjecnih klubova.
Bolje mu je u Rudar iz Breze nego u Loserpool
...koja si smjena u rudniku, mrš na posao :))))
S mamom sam ti u istoj smjeni pa me možeš stalno pratit :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Prelazni rok je davno zavrsen,ne lupajte bez veze. A do ljeta ko ziv-ko mrtav
Pjanic zasluzuje puno bolji klub!
pjanić van forme ,frajer u kurcu,kakav liverpul
heee,znas sta ?! nemoj jebbavat,
Pijanich