{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Brend Violeta je bila 12. igrač na terenu u Lisabonu

S
15.11.2011. u 08:00
0
0
Brend Violeta je bila 12. igrač na terenu u Lisabonu
0
Brend Violeta je bila 12. igrač na terenu u Lisabonu
Veliki uspjeh reprezentacije BiH u nogometu koja je na svjetskoj listi reprezentacija na vrlo visokom 21. mjestu pozitivan je primjer profesionalnog pristupa i timskog rada.
Violeta, jedan od najpoznatijih domaćih brandova, koji je na isti način ostvario svoj uspjeh, podržava sportske klubove i BiH reprezentacije od samog početka poslovanja. Prije nekoliko godina Violeta je bila glavni sponzor Ženske košarkaške reprezentacije BiH.

Na nedavnim utakmicama nogometne reprezentacije, Violeta se u sklopu svojih marketinških aktivnosti oglašavala na ekranima pored terena.

S obzirom na veliki interes koje vlada za utakmicu Portugal - BiH u Lisabonu i namjere za reklamiranje i na toj utakmici, Violeta je dobila obavijest od agencije, koja je vlasnik prava za reklamiranje na portugalskim sportskim terenima, da reklamiranje na toj utakmici nije moguće jer je Nogometni savez Portugala dodijelio kompletan vremenski prostor svojim sponzorima koji plaćaju milionske svote za sponzoriranje portugalske reprezentacije.

I pored ovakvog odgovora, Violeta je nastavila borbu za reklamiranje na stadionu u Lisabonu, s argumentom da je i BiH reprezentacija zaslužila da kao gostujuća reprezentacija bude podržana od firmi iz BiH i u Portugalu.

To bi, zajedno sa BiH navijačima na stadionu, trebao da bude još jedan „vjetar u leđa“ i dvanaesti igrač naše reprezentacije na putu do plasmana na EP 2012. godine.

U ponedjeljak je došao i finalni odgovor Nogometnog saveza Portugala kojim je prvi put odobreno reklamiranje jedne BiH kompanije na stadionu u Lisabonu.

Tako je Violeta, uz rame Zmajevima, bila još jedan predstavnik BiH na portugalskom terenu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: