Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi bilo Sarajevu da su ovog Santosa doveli za dz.a lik u formi bio..bolje bi prosli nego s Pernandom i Viverosima..i sto se para tice i konkretno na terenu..
Vidi ovih papaka što su poletili zbog pobjede pa se.u po momku koji je želji izborio tu čuvenu evropu! Sjetite se ko je davao golove u zadnjem kolu kad se lomilo ko će ići dalje? Nek svako ide za boljim ugovorom i uslovima, jer na kraju krajeva zbog novca i igraju, ni vi ne idete na posao jer volite šefa i da rintate bezveze.
Bolje da se u Rudar vratio...Nije on jos bio zreo za ista vise od nase lige,jos jedna sezona ovde napravila bi ga igracem.
Jesi se usrecio Santose hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,zalit ces ti za Zeljom buraz 💪💪💙💙🔵⚪️
Treba da budete zadovoljni što je mirno otišao mogao je i tužiti klub uefi zbog duga
Bolje pustiti nego se petljati s prevarantom Ivanom Ćaletom. Iz Olimpije im poslali ugovor na potpis za Santosa oni ugovor pokazivali drugima i tražili više. Fuj.
sretno momcino...kamo srece da te je Zeljo uspio zadrzati ...ali nikad se ne zna...
Šta se nikad ne zna... Levati su pustili dva najbolja igrača, po 20qk godina besplatno + perspektivnog golmana Tarika Karića veliki talent, Manchester United ga zvao na probu, raskinuli mu ugovor i pustili ga besplatno. I onda će biti daj SMS da spasimo Želju