Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Kristijano,ali su ispred njega bolji tehnicari!Kod Kristijana je vise naglasak na atletskim sposobnostima,brzini!
Danas kad su atletske sposobnosti igraca na najvisoj razini, on je najbolji, udarac, lijeva-desna, skok, brzina, efikasnost ... Kolicina golova impresivnija je nego kod debelog Ronalda. U Realu prosjek vise od gola po utakmici. :o)))
kakav je to argument da je mesi druga galaksija ja nikada necu razumjeti
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Izostavio je najboljeg igraca svih vremena. Sebe.
Ti pretjerujes. On to ne cini.
Na cemu si? Znas li sklopiti recenicu na takav nacin da ne moram angazovati tumaca?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Brazilu!? U Brazilu me nije impresionirao ni CR, ni Messi, a iskljucivo odbrambenom igrom ponajmanje Argentina. Navijace Messia i Argentine mozda i jeste. Al' to su navijaci i po definiciji nisu objektivni. Ono u JAR prije 4 godine necemo spominjati. I samo bih ponovio da bih Messia volio vidjeti izvan Barcelone. Ili u nekoj od ostalih liga petice, Italiji ili Engleskoj ... To bi bilo zanimljivo. :o)))
U Brazilu je Messi bio spaceshutle za CR-a, koji je u karijeri na svjetskim dao 2 slučajna gola. Jedan S. Koreji za 7:0 i jedan beznačajan Gani. Messi je vukao Argentinu dok je mogao sam. Uostalom igrao je veznjaka a ne svoju prirodnu poziciju. Neka CR pokuša odigrati veznjaka, a bilo bi interesantno vidjeti i CR-a u italiji gdje se igra zatvorenije i gdje nema toliko prostora. Messi čitav život skoro igra protiv bunkera.
Bicu vrlo kratak, a reci cu svoje subjektivno misljenje kao i ti druze. U Engleskoj i Italiji, Messi ne bi bio ni pola igraca kakav je u Barceloni. Vjeruj mi. A Cristini bi bilo svejedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
maldini-zidan-ronaldo (bra) tres amigos
Cristiano i on su zamjene vjerovatno
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo izjavio je da je igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo zaslužio da i ove godine osvoji Zlatnu loptu. "Cristiano je najbolji napadač svijeta. Brojke koje postiže su bile nezamislive u moje vrijeme. Veoma dobro kombinuje tehnički kvalitet sa fizičkom snagom. Mislim da je svima jasno da će ponovo osvojiti Zlatnu loptu", kazao je Ronaldo.
Cudno, sad ovi sto ne vole CR-a, a vole Ronalda, udaraju minuse svom ljubimcu. Ili su ovo Messievi navijaci? :o))) PS Radi se o komentaru, od prije par dana, objavljenom bas na klixu.
Jes njega bilo milina gledati...taj kad dobije loptu očekuješ show, očekuješ gol. Meni najdraži, vjerovatno i najbolji fudbaler.
Dobro, vidim ko bi bio golman, i ko bio napadao ali ko bi igrao defanzivno nije mi jasno
Fali defanzivni vezni i pouzdani desni bek,citaj Tino i Avdija!
klixovci ..vidim prpa...skidate Sefera..pa daj da mu kažem par riječi...ako lažem neka kaže
Od juce je i on nepozeljan u Madridu osim ako se javno ne izvine i kaze kako je Cristiano ipak najbolji od svih. Blater se spasio kada je Ronaldu dao zlatnu loptu koju je vec bio osvojio Ribery najvecom prevarom u povijesti FIFA-e, Platini je izjavom da je Neuer zasluzio zlatnu loptu sebi zacementirao vrata Reala, a sad i veliki Ronaldo radi isto. Tesko tebi stari :)
Ko je najbolji tim svih vremena je stvar ličnog izbora svakog od nas (iako ja smatram da ne postoji najbolji fudbaler svih vremena niti najboljih 11 svih vremena) jer se uopšte ne može porediti vrijeme u kojem su igrali Pele i drugi i naprimjer sada kada igrju Messi Ronaldo itd.... Ronaldo Luis Nazario De Lima je jedan od najvćih svih vremena i apsolutno ima pravo na svoje mišljenje,kao što mogu da vidim on ni sebe nije stavio na spisak "najboljji svih vremena"mada će mnogi reći da mu je mjesto tamo. Blatter je javno izvređao CR-a ako se sjećaš,i rekao da ZL zaslužuje Messi,e sada pitanje odakle njemu pravo da vrijeđa bilo koga,i da kao predsjednik krovne fudbalske asocijacije ima svoje favorite i uz to da ih javno podržava???? A drugo zar Andres Iniesa nije zaslužio da osvoji ZL 2010 ?? Zbog čega je Messi osvojio ZL 2012 šta je osvojio te godine zar to nije bila prevara???
Jadan Platini šta će sada, nije poželjan u Madridu :( Njegov život više nema smisla
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A Avdija?
ti jebbbo mater u ustaaa pederu jedan dosadni
kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee