Nije prošao probu u Milanu
0
Brazilac Juninho Botelho pojačava FK Sarajevo?
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezbeli je neki rahitičar..ili ima neku drugu boleščinu,čim ga vamo dovode...
Trajno uklananje hemeroida bezbol nim minimalno invazivnim zahvatom
HAHAHAHAHAHA , ZA MALO DA ZADOVOLJI U LIGI PETICE, ALI ETO AKO NISTA ONDA ZADOVOLJICE SE DA IGRA U LIGI KOJA SE NALAZI NA 99 MJESTU, HAHHAHAHA , STA RECI...
Nek prica ko sta hoce mali igra extra bas sam sad gledao klipove na youtube bio je zvijezda u svom klubu! Samo hoce li izdrzati ove nase divljake da ga ne povrijedi jer ovi mali klubovi poput zelje imaju samo krkane u ekipi!
dobar, moze raditi kod Muce za rostiljem
hahahhahhahahahahahah niej prosao probu u milanu i odlucio da dodze u nasu ligu hahahahahahahha pa mogao si barem u hrvacku ili belgiju ako si tako dobar hahahahahah ahahahhaha nikad se vise nisam ismijao za neki transfer hahahahahahahahah
@ha ha HAHAHA...HAPOEL SLUZAVCI SA STADIONA GRBAVACA NA ČELU SA STRIPIJEM(POZNATIJI KAO BRKO)VEĆ DRHTE OD STRAHA I DERBIJA.NAPRAVITE ONAJ ISTOK BEDNICI DA MOGU PIŠAT KO ČOEK.WELCOME JUNINHO TO F.C.SARAJEVO.SAMBA AGAIN.
cim bracilac dolazi u nasu ligu mora da je bio rob na plantazi kafe pa uteko vlasnicima i dosao u sarajevo da igra
jao mali je pakao ! 2007 Titula sa Masiianom, 2010 Titula sa Juninhom Titulaa Titulaa slavice se Titulaa... Sarajvooo je sampioon pjeva cjeli stadiooon..
Bujrum brazilac, drago mi je što sutra potpisuješ a još draži ćeš mi biti kada za zabiješ odlikašima.
jarane koji pad za igraca, od AC Milana do FK Sarajeva :D:DDDDD kako je smjesnoooooooo :))))))))))
jos jedan levat koji nigdje nije prosao pa dolazi u jedini klub koji ce ga primiti... smecari
Sad ce manijaci da lijece kompleks na ovoj novosti,a cuo sam i njima dolazi nekakav Ditmar Bicaj dovode ga skauti bitichija iz Fk Pekara..
Šta reći za Brazilca ,dovoljno je pogledati:http://www.youtube.com/watch?v=0UqOoVtA300&feature=related MI SMO PITARI NAJAČI SMO NAJAČI..............................
@Istok Ti si propao k\'o kauc :)