Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehe kako je lud dede mi : ) Samo naprijed majstore
ISTO KAO NI MOJA SLIKA SA TVOJOM SEKOM I KCERKICOM ELFADE(NEKI MNOGO INTELGINTAN NICK ILI CAK STA VISE IME,AKO JE IME,ONDA VIDIM NA KOGA SI GLUP).
Znate sto su ovom drugom pokrili lice?? Zato sto je on stvarno kriminalac, pa da nebi bilo problema... :D
AK-47 s for EVERYONE!
\"uplatio na račun 33.000 dolara.\" Ja ogromne svote, je.b.alo majku!
E moj Dado moja slika sa tvojom mamom nije bila foto-montaža:::)))) klocu jedan komjuteraški,hohoh kakav adrijano sudbina ko u ronaldinja....)))
E moj Adriano ti si glup ko kuurac nasitio se para i zivota,treba te sad u zatvor strpat misu jedan pa ces se sjetit doborg zivota kojeg si zivio u Italiji al ti bilo malo pa osao mangup u Brazilski geto da trazi belaja...
http://www.solarnavigator.net/history/explorers_history/Adolf_Hitler_Stars_and_Stripes_Fuehrer_Dead.jpg
Ma boga mi, uvijek mi je izgledao kriminalno.... debeli...
Pa vjerovatno covjek uplatio reket,znaju da ima para,prijetili mu...a te slike,mogu biti montaza amozda se i fakat slikao,ali ako se slikao sa puskom ne znaci da je kriminalac...
aaaa ma monac je, svaka mu cast... boli ga cuna, malo kriminal ovo ono zezanje... :) :)
KRETEN PRAVI DABOGDA GA ISKORISTILI I UBILI