Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može biti Maradoni do koljena...Argentincima titule u nebesko plavo-bijelom dresu znače puno od tamo nekih titula u FC Barceloni
s kim je maradona igrao u ekipi za argentinu a s kim messi samo pogledaj..
pa imao je i messi jake saigrace godinama, pa nisu nista osvojili
Mesi se vraca kuci
"najbolji igrač svijeta"
Ovi svi što komentarišu nisu ni gledali utakmicu. Argentina sinoć fantastična najbolja utakmoca u zadnji 5 godina svi do jednog od Messija do Lautara odlični. Brazil se jednostavno provukao. Možda najveća greška selektora Argentine je uvođenje katastrofalnog Di Marije koji nista nije pokazao. Da je kojim slučajem Dybali dao zadnji pola sata siguran sam da bi Argentina prosla dalje jer je Dybala u 5 minuta pokazao duplo više od pojedinih.
@Frakson10 Gledao sam tekmu, Brazil prosječna ekipa sa onakvim moćnim imenima na svakoj poziciji. U Argentini imaš 5 dobrih igrača, Messija, a ostali su prosječni igrači, ništa bolji od naših. Brazil napravio 2 prilike i to nakon amaterskih reakcija odbrane Argentine i dali su 2 gola. Argentina pogodila prečku i stativu, nisu imali sreće, imali su još par poluprilika, ali ne ide. Mislim da je trebao biti sviran jedan penal za Argentinu i to je to....
Zadnja šansa mu je kopa America 2020
ronaldo je ronaldo
Ne moze sve sam ljudi sta vam je
@killerloop1 juče su bili fantastični al nekad se bolje roditi bez kur** nego bez sreće
Mali veliki Messi bez trofeja.
I ovim haman isto ko i lulicu samo kolaci u glavi 😂
Poznat je prvi finalista na Svjetskom prvenstvu u fudbalu za žene. Ekipa SAD-a je ubuzbudljivoj utakmici polufinala pobjedila Englesku rezultatom 2:1. Engleskoj ekipi je poništen gol zbog minimalnog ofsajda, a 10-ak minuta prije kraja nisu uspjele da izjednače iz jedanaesterca.
Večeras se igra drugo polufinale između ekipa Švedske i Holandije.
kako bez medalje pa ima i za trece mjesto ☺
Djessi Messi....djessi djessi
Osta kepec bez ista, glić ko tić