Komentari (550)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov na Kuriru "Srbija primila najlepsi gol na prvvenstvu". Oni su uvijek u necemu najbolji :) Koji debili
Uh, ta je jaka 😁
Smijemo se Srbiji I Hrvatskoj? A Gdje smo mi to???? Mi smo naopaceni kompleksaśi. Sport I politika ne idu zajedno.
Sreća da je BiH otišla u Katar i da je pobijedila sve protivnike... E moji jadovi, samo se radujte tuđem porazu, a ne vidite kako ste jadni u svim sportovima. Čak ni oni invalidi u sjedećoj odbojci nisu više nešto.
Citam komentare, koji kompleksi od Srbije...glupi bosnjo navijace za sve druge zemlje...cuj viva Brazil hahah
Iskreno, zao mi je...Ja sam Bosanac, Bosnjak, navijam za svaku reprezentaciju iz bivse domovine...Braci, komsijama i Srbima i Hrvatima zelim uspjeh i prolazak u nastavak takmicenja. Dobre su obje reprezentacije i mogu daleko dogurati. Bio je ovo samo mali trenutak slabosti...
Piksijeva greska u postavi!!! Ko razumije sta je taktika nogometa shvati ce!!!
Ne znam zbog čega su Srbi stigli optimistični u Katar. Ubili ih ljudi! Nisam navijač Brazila ali ono sinoć je bilo tajfunski.
Najlakse je s mindera komentarisat uz kaficu i baklavicu
Jaooooo bez vazolina
danas u RS u dan žalosti
Viva e Brasil 👏👏👏👏🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷
e uebem maiku sad 2x ko cita ovo
Soko zove orla, prijem. Orao čuje sokola, prijem. Orao javi se, orao javi se, prijem. Orao pao, orao pao. Soko dolazi, soko dolazi.
Izgleda orlići završili kao Ćurani. Ćurana dan.
520+ komentara na to sto je Srbija izgubila na svjetskom fudbalskom prvenstvu, u prvoj utakmici od BRAZILA 2:0... Samo zato sto je Srbija i sto smo mi svi takvi kakvi jesmo..u regionu.. Tacno, isto bi bilo na Srb portalu da je Bosna il Hrvatska prosla slicno.. Ali mi bar u Bosni nemamo pravo glasa.. jer mi ne igramo nigdje..
Što mračiš? Popij svetlo 🤣🤣
iznenadise ih brazilci ko saudijci argentince