Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb.iga ivanovicu...zao mi te, al hajd nisi jedini...bitno je da je se izbacila barca heheheheheheheh
kako ste vi zaključili na osnovu ovog videa da je on od novinara doznao da neće igrati samo Bog zna :D
steta sto ne igram,a bas bi volio robena stosom u stomak!
J.E.B.E.M_ NANU GURAWU SVAKOM KO PSUJE IVANOVIĆA !!! ČOVJEK JE 100% OK LIK, I SAMO OVI LJUBOMORNI SMRDECl MOGU PISATI OVAKVE KOMENTARE !!! LIJEP POZDRAV ZA IVANOVIĆA IZ BOSNE !!! DOBRO NAM DOŠAO U SARAJEVO
Ma vazno je da vas kloc Dzeko igra u finalu kupa \" Semse Suljakovic \" protiv tima iz Gluhe Bukovice ! Mislim sjedi na klupi a hoce li igrati,vidjecemo !
on i lamaprd su sinoc odigrali fantasticno .. steta, jedan od boljih nogometasa tamo
ajd izgubiti u od barse ali u finalu ce biti jos gore real ili bayern ce biti prvaci oni su realno bolje momcadi od chelsia......
al fakat ga pogodilo ko grom kad je saznao... Vidim ne može sebi doći :)
Nek\' je njemu naš Edin Džeko na Twiteru čestitao. Ma boli me ona stvar za Ivanovićem. Šta je meni Srbijanac Ivanović u životu? I bolje da ne igra, da Bayern ima što lakši posao.
nisam neki srbofil al dobar je ivanovic prava dvica:D
Bogami sam pogrijesio. Za karton . Ali je svejedno izvanredan fudbaler.
Ovo vam je supljak- Ivanovic sinoc nije dobio zuti karton i prema tome IMA PRAVO igrati u finalu. A, druga stvar-ako bi se nacionalizam ostavio na stranu- moralo bi se priznati da je momak IZVANREDAN FUDBALER koji je i sinoc blistao.
ovaj tim je trebao ispasti jos od napolia, ali eto bice im teze kad izgube finale!
Brane Ivanovic-reprezentativac Srbije i Džekina noćna mora
@jakacija bilo je vidljivo (ja sam ovo gledao uzivo) da iz ko zna kojeg razloga nije skontao da ne igra u finalu prije nego mu je to rekao novinar, ovo sam ja prvi mislim, sinoc napisao na forumu. Svi engleski mediji su i prije same utakmice pisali o igracima koji mogu propustiti eventualno finale, tako da je ovo jos cudnije, osim ako malo vise paznje ne obratimo na dosjetuku sa fudbalskih utakmica - udri je glavom, neces na fakultet.
@tito ne more bit srbin i u bangladesu i na filipinima i u bosni i u srbiji mamicu im j.e.b.e.m gdje god da su....normalno da je srbijanac !
ako ništa drugo Srbin je izborio finale.