Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK Sarajevski ćevapi kod Želje.
fk sarajevo perutnina ptuj :)))
FC SARAJEVO UNITED 1987
halo ba Benjo donesi milIon pa onda pametuj....STPIU ŠUPLJU @PERECI NIKAKO DA IZLIJECE KOMPLEXE...STA OVO PISETE VIDITE BOLAN SVOJ JAD A NE TUĐI...KAKVI JADNICI FUJ
FK sarajevo MOJA KITTA
sarajevo-drvosječa
FK Sarajevo - Krkaj Novo Mesto
fk Embell Riva
FK Vehabije Sarajevo
FK Sarajevo Željo 2
FK SARAJEVO VISPAK
FAVORTI: FK Srajavevo Drvosjeca, FK Violeta Sarajevo i Fk Sarajevo Cevabdinica Zeljo 2
mi nismo ni real m. ni barca!!! mi smo fk sarajevo i to svima treba da bude jasno !!!
ovo je reci GLUPANI. Ne znaju sta je EKONOMIJA i kako vratiti dugove. BARCELONA je zrtvovala 111 godina staru historiju da bi poboljsali vracanje dugova, a Sarajevo koje je pred raspadom nece za 1 MILION EURA... (toliko im nije GODISNJI budzet) da stavi ime sponzora pored kluba... kakva glupost \"strucnjaka\"
FK Sarajevo Auto skola Finta
FK Sarajevo Cedevita
FK Sarajevo Lijanovići