Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je treba izbaciti iz svih takmicenja u bilo kom sportu za njih je brate bacanje kamena sa ramena uz gusle i krezave tipove u sumadiji
srbiju treba izbaciti sa zemaljske kugle
Ma \"Peđa\", kad već govoriš o lijekovima, a sa obzirom na tebe i tvoje \"prijatelje\", koji mi lijek preporučujete ??? Jel možda mislite na moderne srpske nacionalne \"lijekove\" pomenute u komentaru \"Mrav14\" (ogromne količine lakih droga i žestokih alkoholnih pića) ???
Gospodine Mrav, nisam u fazonu da sudim ili postavljam dijagnozu ali ti si definitivno zaboravio da popiješ lijek.
PRISJETIMO SE JOŠ JEDNOM: Za srpsku vlast, sport nije samo sport, već ima i stratešku ulogu u sprovođenju genocida nad nesrpskim narodima, pod maskom \'\'građanskih ratova\'\'. Prisjetimo se da je spska vlast, u svom genocidnom pohodu na nesrpske narode koristila masovno srpske fudbalske navijače (najpoznatiji slučaj u istoriji je bila teško naoružana Arkanova banda, u posljednjoj deceniji dvadesetog vijeka).
Etničko čišćenje nesrpskih naroda u najperfidnijem obliku četništva, odmah nakon smrti skupocjenog diktatora Tita godine 1980-e , započelo je nad bošnjacima Sandžaka (traje i danas). Kosovski albanci, kad su to primijetili digli su se na masovne demonstracije 1981 godine, kako bi izbjegli sudbinu sandžačkih bošnjaka. Regionalizacija \"moderne\" Srbije je zamišljena upravo tako da se oteža pošten i legalan život bošnjačkim trgovcima u Sandžaku, pa zbog toga mnogi pokušavaju pobjeći u zapadnu Evropu ili Sarajevo.
... ima li te \"Peđa\"... dozvoli mi da te podsetim na opšte poznatu činjenicu da u Srbiji ima čitava armada SRPSKIH PROFESORA TERORIZMA, koji žive od ogromnog novca iz zapadnog svijeta, jer su zapadnjacima otvoreno prijetili da će arape i muslimane obučavati da napadaju na Sjedinjene Američke Države i na zapadnu Evropu. Jel tako \"Peđa\" ???
\"Peđa\", srećo moja \"pametna\", ovi koje proglašavaš djecom koja mrze srbe, to su tvoje radne kolege u \"bezbjedonosno-informativnoj agenciji Srbije\". Jel tako ???
Reci \"Peđa\" jesi li od skupocjene srpske kraljice (Mirjane Milošević) naučio lekciju u stilu \"moji neprijatelji se prodaju za sitne novce\", ili ste to oboje naučili od nekog jevrejina ???
ma yebes fucu, glavno je da mi imamo 1/2 bosne, i da su talibani svedeni na 24% iste...eto, neka oni idu u brazil, hvala za teritoriju picqe, vidimo se u isto vrijeme kao i svake godine na vasem omiljenom turistickom objektu u rs - pot.ocarima.
sinek ne pravi se mangup vec pogledaj koji mec njihovog prvenstva ili barem derbi Oralando - Kaizer Chiefs pa ces se i sam uvjeriti. Ali eto kad se ti pravis pametan ajde mi objasni onda zasto nikad nije kaznjeno rasisticko ponasanje prema bilo bijelim bilo ostalim igracima ?
Nisam pominjao ni Bosance, ni Bošnjake. Ono sa avionom nisi ništa skont\'o očigledno (ne mogu sad da ti crtam)... ali zato si me provalio za čas.. da sam \"vjerovatno gori deset puta\". Ti, kao čovjek, pod uticajem nakaradnog nam okruženja i sa svim predrasudama naoružan ne možeš da prihvatiš da postoji neko ko ne mrzi, nema zadnju namjeru itd. Tuga
Ti koji dođeš ovdje i insinuiraš da su Bosanci \"sve bliže pilotiranju prema nekom novom Svjetskom trgovačkom centru\" si glup i licemjeran. glup--->zato jer insinuiraš nešto što nema smisla (Bosanci nemaju niti pomisli na to niti aviona za rušiti xD) licemjeran->sa takvim svojim stavovima dolaziš ovdje opominjati,a ti si vjerovatno 10 puta gori
opet srbi hoce sa nama svadje a sami sebi krivi Mamicu vam **bem cetnicku
Za razliku od bilo kojeg posjećenijeg portala iz regiona, ovdje ne samo da se mogu vidjeti skoro fašistički komentari tipa \"Svaki napad na srbe odobravam\" \"treba ih izbaciti sa zemaljske kugle\" i sl. nego isti dobijaju i ogroman broj lajkova. Pomišljam da su u pitanju klinci koji u pauzi pisanja zadaće uđu na portal i izbace pubertetske frustracije kroz komentar. U suprotnom se može konstatovati da su ovi ljudi u žestokom problemu i beskrajno daleko od civilizacije a sve bliže pilotiranju prema nekom novom Svjetskom trgovinskom centru.
srbi ne postoje uopšte, samo postoje Srbijanci, Bosanci i Crnogorci
Ovaj reće da su Srbi idioti.