Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezbeli i tamo ima objektivna publika sa istoka
Primi 9 komada i kao treba da ostane,e jbg.
Ne dovedes covjeku ni 1 pojacanje u rangu premier lige (NPR Nottingham je doveo cak 13-14 igraca) i ocekujes da onda Parker napravi cudo sa igracima koji su za drugi rang. A i Bou je imao jako tezak raspored i uspjeli su uzeti 3 boda protiv Aston Ville. Gazda je samo pokazao koliko ga zanima fudbal i vjerovatno trazi trenera koji nece traziti nove fudbalere.
Premijer Liga nije mjesto za 9 0. I slabiji klubovi nekad ostvare posten poraz sa golom razlike. ovdje bi uz trenera i neki igraci trebali spakovati kofere. a svakako nije lijepo od Lpool-a da to uradi kolegama.
Duga devetka je presudila.
Hajde da i mi nešto izvezemo. Patent za rano otpuštanje trenera. Aferim.