Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A prvi smo u izvoženju stanovnika BiH u Njemačku
Sretni oni sto su otišli
Srbija izvozi najviše ali loših fudbalera jer dobrih i nema.Trebali bi da imaju 3 Pjanića, Džeke, Modriće u "ligama petice" da je drugačije. Hrvatska uz BiH izvozi najkvlitetnije fudbalere.
Cuj dobrih nema Jovica kupio Real pre neki dan za 60 miliona, Tadic najbolji fudbaler Ajaxa, Kolarov, Milinkovic-Savic, Matic, Ljaljic, Milivojevic, sve su to odlicni fudblaleri
Da su nogometni savezi zdravi i uprave premijerligaša BiH, bili bi među 10. No ovako kada babo mora dati par hiljada KM da mu sin zaiga za premijerligaša ili majka mindže treneru, sve i više govori i o tome zašto ni jedan klub iz BiH ne može da prevali ni preko grupne faze takmišenja i Ligi prvaka ili Euroligi.
E sad mi nije jasno: da li se Lovren, Jović i desetine drugih igrača vode kao HR/SRB izvoz iako nisu rođeni u tim državama.
Vode se tako jer imaju pasose tih drzava i igraju za te drzave
Mislite li ljudi da će BiH na Euro? :/
Nikad gluplji statisticki podatak nisam cuo, cemu ovo fakat ? Kad ce recimo statiaticki podatak, tko najvise prdi nakon 2 tanjura graha po glavi stanovnika.
ni Kukuruz ne izvozimo