Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj molim te naziva...Mogli su jos dodat: BOSANSKI KUP SVICARSKE SA ALBANSKIM IGRACIMA
lacrima- ja nisam pobjego od rata niti protjeran nego sam ja protjeravo-)) . Dijaspora tzv. itekako ima osjecaj kad su u pitanju takozvane sergije za Bosnu evo naprimjer u Baselu smo na 300 tramvaja i autobusa naljepili plakate povodom 20 god.genocida u Srebrenici da se vidi sa obe strane busa ili tramvaja , dvije sedmice 6000 fr. (dobrovoljni prilozi dzematlija Basel).
1. ti protjeravao- tu vidimo stepen inteligencije. 2. ima i vas svakakvih, izvini ako si se nasao uvrijedjen. 3. sergije su jedno, konkretna pomoc drugo. 4. koliko vas je izaslo na izbore u oktobru? lahko je palamudit. 5. gdje su investicije?
kup pobjegulja i izdajnika BIH dijasporci izdajnički.
Koje si ti smece od insana!
kako se ono na nasem kaze fussbal? :-)))
a protesti za nasera? ako nemaju oni za nas osjecaja, sta im posvecujete paznju uopce?
Da ih ne pohapse?