Identificirana trojica napadača
0
Borussijin zaposlenik brutalno pretučen u Donjecku
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zamjerite ovom firgeu. u manjini su, srecom! :D
Niko te ništa ne pita
i onda me neko pita zasto bayern
naziv 'milioneri' je iz ironije jer klub nikada nije bio bogat,. većinski je u vlasništvu navijača (običbih ljudi) kao i ostali klubovi Bundeslige. jedini koji je u vlasništvu jednog čovjeka je Hofenhaim i nemoj molim te više ništa pisati, ne samo o fudbalu neg inače. ostavi br. telefona da kakvu akciju bacimo, mora ti se pomoći.
mene je sramota što pričam isti jezik i živim na istom prostoro kao ova dva papčića gore,. majko moja Švabe zaostale haha nekad je stvarno bolje ne napisati ništa al dokle čovjek da gleda ovo mahalsko šupljiranje sa nikakvim znanjem o životu. od koga si čuo da BvB mansoni drže? rahmetli ti NENA rekla il strina dok ste kafu pili?
Tako ti je to kad navijas za fasisticki klub. Mada gdje ima milionera vjerovatno ima i jevreja tako da je samounistenje pitanje vremena. Usput, cuo sam da Borussiju drze Masoni. Sejtanska posla, ko za njih navija odmah ide u pakao.
svapska posla, zaostala rulja