Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na 2:20 kako moćno zališe Steffena Freunda hahaha
Kolko godina ima frajer-ovaj predjsednik Borussije (posto se iz podnaslova ne moze zakljuciti)???
Barcelona ima najjaci napad na svijetu ti ako mislis da je Chelsea trebao da igra isto tako napad kao barca samo da bi nas par miliona jadnika uzivalo u tom fudbalu pod hitno posjeti psihijatra. Odbrana kao i napad je jednaka stvar, problem barcelone je sto se ne zna branit zato nisu prosli dalje.
pasa to sto ti nevidis dalje do mesija i barcelone to je tvoja stvar, ako ce ti biti dosadno nemoj ni gledati
Sinoć je Chelsea opet parkirao damper kamion ispred svog gola i tako hinjski otišao u finale, pa ima li iko više da igra ofanzivan nogomet osim Barce !? Žalosno je da se isti sveo na defanzivnu taktiku protiv jačeg protivnika. Zaista sramota !!! U ovom slučaju sad ćemo gledati najdosadnije finale u povijesti nogometa: Bayern- Chelsea, jer će režimska c.y.g.a.n.i.j.a ispasti !!! NUNCA ESPANA, SIEMPRE CATALUNA !!! JOSE MOURINHO HIJO DE PUTA !!!