Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iako sam veliki navijač bayerna,skidam im kapu do poda. pokazali ste kako se igra u njemačkoj,a ne kao ovi imbecili na čelu sa hajkensom!
Sta bi se onda trebalo reci za Juventus koji nemaju nijedan poraz od sredine prosle godine? :)
BEZ I JEDNOG DOSUĐENOG PENALA ZA DORTMUND OVE SEZONE ..IMAJU 25 UTAKMICA BEZ PORAZA U NIZU TO NEMA NITI JEDAN DRUGI KLUB. A IMAJU JOS I DVIJE TEKME U KUPU DOBIVENE TAKO DA ...KAPPA DOLE
i real i barselona,i bajern i dotmurnd,i juve i braga ne mogu se pohvalit ko nas Zeljo,on ima najduzi niz nepobjedivosti,liga sampiona je sad na redu :)))
Jos kad ih i Real raspe za koji dan, bit ce ono pravo lijepo :) ...
bayernovci konacno mogu pogledat istini u oci zaboravit subjektivno misljenje vec realno rec da nemaju tim za velike stvari vec duze vrijeme
svaka cast BD, svaka cast Juvetu,ali brate sto Zeljo igra,p amalo je reci! :)
Jedini realan covjek koji kaze nesto pametno, iako navija za Bayern. Leze na parama, a dovode takve igrace i to ne za klupe vec za prvih 11. Sramotno.
se sto je barcelona za kataloniju to je dortmund za westfahlen, vise od kluba. Sto se tice rezimskog kluba bayerna nema vise tate kajzera da bude podpredsjednik dfb-a pa da stela rezultate i titule. Onaj seljak uli hoeness ne bi mogao biti predsjednik u nk siroki brijeg a kamoli bayernov pa njegov brat je unistio wolfsburg
daj čovječe bozji malo realno sagledaj stvari...bayern nema titule dvije godine...ova uprava ih je upropastila na čelu sa nerlingerom...igrači tipa alabe timoščuka contenta badstubera pranjica petersena rafinje ne mogu igrati ni za rot weiss erfurt a kamol za bayern.bez pravih pojačanja neće biti ni rezultata.sad je se za nadati da cemo osvojiti kup njemačke !
kakav si ti obozavatelj fcb s takvim komentarima veze ti nemas samo blebeces.. malo pogledaj gdje je bayern u CL a gdje dortmund i npr da bayern igra na 3 fronta uspjesno evo do neki dan sto ne mogu takve \'xperte\' iz kladionice aj idi kladi se na kerove neke i brojeve majke ti..