Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ok. kao mali ste odabrali i najtrofejnije ili ti ga ove što se vrte po tv.u pa vam sada usta puna titula, haha ne navija se za tim zbog titula balo, balavi al šta bi vi znali o tome. a Bayern nije spasio Borussiju samo posudio milion eura između ostalih dvadesetak koje su tada posuđene sa svih strana,. pare su vraćene godinu i pol nakon sa kamatama,. daj se informiši ne lupaj gluposti.
DA VAM NIJE BAYERNA SAD BI IGRALI U 3 REGIONALNOJ LIGI U NJEMACKOJ NORD-WESTFALEN XD
izvini koliko ono imate titula ?
dijaspora, izbjeglički kamp, maica Bayerna. Sikter! Dortmun je klub sa navijačima a ne publikom, ove godine MOŽDA i uzmete ligu, zavisi kako nam se svidi u Evropi. zato budi miran
FC Bayern je prvi
u srijedu je žabar sa radnom dozvolom u ManĆesteru jednom nogom bliže otkazu.
Vako ce i njima biti kad protiv Reala zaigraju. Nisu dzaba prosle godine popusili 3 gola od Olympiacosa.
BORUSSIA DO KRAJA..!
BvB Hurensohnen...ove godine vam nema titule