Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka te prati , imamo ozbiljne planove :)
Lazljivi ustasa koji je rekao da je samo 1 rvat mogo oci u brazil
Da je ovaj Ujko igrao za Real Madrid ili Barcelonu otišao bi za Hrvatsku igrati. Pošto ni u Glasgow Rangers prošle sezone u treću škotsku ligu nije mogao, htio je u Brazil s reprezentacijom BiH. Eh pa ne može. A onda je počeo vrijeđati Sušića na nacionalnoj osnovi po hrvatskim medijima, da ga nije zvao u reprezentaciju BiH jer je Hrvat. Ne treba nam ovo đubre.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
,,,,,,,,tek odatle nečeš vidjeti repku......ni na tv.............
Ovo mu je najbolja potvrdada je neosnovano optuživao Safeta. Neki drugi nisu, ali on jeste.
Konačno Kraguji nešto za Bosnu napisao da je istina i da je neosnovano napadao Safeta. Pa kako da lik, koji jedva angažman pronašao u posljednje vrijeme, hoće da ide u Brazil??? Ipak Kraguji, vidim interesuje te reprezentacija BiH, iako mrziš, kako kažeš, možda se reformišeš :)
Panđa,šta si planirao sa onom pričom oko reprezentacije BIH? Kako si tražen igrač ,a jedva te kupi i Široki Brijeg.
Eto dokaza da te Pape s pravom izostavio sa spiska, i onda vrijedjati Susica smradu jedan Pandza kako te nije stid najbolje igraca PSG-a svih vremena vrijedjati, Pape je za tebe i Maradonna i Pele i Beckenbauer i Zidane, sad gledaj repku na tv
Ne kontam što mi je trebalo da sere kad je znao da nije ni blizu konkurencije za Brazil. Usrao je motku bez ikakvog smislenog razloga.
Boris je rekao za safeta i reprezentaciju što vec svi znaju,to je muslimanska reprezentacija ,u koju se ponekad pozovu koji srbin ili hrvat samo radi izgovora da s kao eto igraju i drugi osim muslimana.PLJUC !
konjo :)
Kad te pokosi Boris THE BLADE... Za repku za vazda borio, kapa dole.
veliki napredak u karijeri ahahh
jest malo sutra zrinjski kad god ode u evropu osramoti se siroki prodje jedno i tu je kraj
dok je igro za BIH I klubovi su ga trazili...poceo srat o nacionalizmu ni klubovi ga nece, osim Listice
Ćiro trener Zadra
SA 28 U PREMIJER LIGU LOL
Realno, u dresu reprezentacije je bio odličan gotovo svaki put, nisu mu trebale one izjave.. kako god, nek je sa srećom Borise :)
što pridajete pažnju ovom bilmezu