Derbi na Tušnju pripao Sarajevu
0
Bordo tim slavio u Tuzli poslije sedam godina
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mogu reči da sam danas igrao 2 i prošao
prvi put nisu imali para za sudije i odma su kaznjeni bravo bordo bijeli
Kakva je god liga trenutno NASA je i treba je pratiti u svakom slucaju ! A kome se ne vidja neka navija za Barselonu Mancester Bayern.... pa neka ide i neka ih prati i za nih navija sve su to evropski klubovi veliki ALI ja vise volim svoj klub za koji navijam od djetinstva klub iz moga grada! Toliko pozzzz
dajte sarajlice sta se lozite hebo vas ova liga ko da je bitno ko pobjedi isto sranje nezanimljivo totalno..najgora liga u evropi a vi ovdje o sudjenju o tome ko je bolji ko gori ma nema niko veze dokle god se ne donese zakon o sportu pa privatnici pocnu ulagat u klubove ostaje nam ova sabanijada..
LJUBAVI NASA .
ova ekipa sarajeva izgleda veoma dobro
Pogledaj snimak Vojovodicu pap.ak jedan, pa onda imaj obraza izaci u medije i LAGATI. Mesanovic barem 2 metra bio u offsideu.
jedan jedini najveci klub u BiH Sarajevo
Vojvodiću, pogledaj snimak utakmice pa ako imaš obraza u šta sumnjam trebao bi se izvinuti i sudijama i velikanu FKS..... Tako to rade male ekipe kada izgube (zasluženo) od FKS..... Gospodinu Joviću i igračima našeg velikana idu sve čestitke....... Samo naprijed.....
ma ja... svirani ofsajdi... nije s.t.o.k.a navikla igrati kad je posteno sudjenje... mrs!