Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi njih pobjedite a sudija ako bude krao onda ce reagovati savez... ustvari mi nemamo savez, ne igrajte nikako
Elvis Mujic poslije one lakrdije na Grbavici kad je unistio Mladost nije suspendovan nego dobio da sudi derbi kola katastrofa
Navlaci se Borcu ocigledno je
Da se ikako Irfan Peljto moze klonirati na svim utakmicama lige bilo bi najbolje i fer iskreno.
Zavalite im tricu pa nek sudija svira materi
Bravo komšije dignite se i nas su sudije oštetile 6 utakmica .
Ne brukajte se debili.Nisu nam sudije krive nego ubleha od trenera koja je pripreme sprcala u ništa. Igrači mu nisu u stanju korner izvesti,a kamo li neku akciju.
Isti savez vam je dao nelegalno titulu.... šupljaci žešći..
Niko ne valja samo lavorci fini.
a niste se prosle godine Bunili kad vam.je Borac sredio Titulu mamu vam Licemjernu
pa morate im.vratiti za titulu koju ste Ukrali proale godine ! dta se bunite kad ste dva bratska Kluba hebo vas i vico i dodik
Koliko strahuju od borca ko i od ostalih u premijer ligu
Vi sumnjate samo kad vama voda ne ide na mlin,za Borac se slazem ali i vi ste godinama imali protekciju isto ko i Zeljo
Mogu da razumijem da im se navuce jedna utakmica. Ali serija utamica u Vicinoj i sudijskoj reziji na ocigled javnosti postaje smijesno !!!! Kartoniranje igraca Sarajeva iz utakmice u utakmicu te guranje Borca svom silom, pa Klis u polufinalu kupa, sve vec postaje ofirno i smijesno a zapravo je zalosno !!!! Treba sto prije ukljuciti SIPU u sve ovo a i svakako se obratiti UEFA-i.
Kad, ako Bog dragi da, uzmemo titulu, treću uzastopnu, srce ko Trebević. Ova treća će biti najslađa. Toliko mržnje i zavisti sa svih strana upućeno prema FKS, tek sad shvatamo da smo daleko ispred svih vas! SARAJ'VO ŠAMPION IZRAZIT' FAVORIT!
Čuj kmečavaca, pa vama se šteli godinama, kradete gdje stignete, i sada kada padaju Begić, Džemidžić, Ibrahimbegović, sve mrtvi navijači Sarajeva, vi pisma pišete. Radi guza, nema više povlaštenog položaja, vidite malo kako to ide kada niste privilegovani...
Sjetimo vam se bordo majki,dzukele mrske.Samo jedan jedini detalj iznesite cime je to pomenuti sudija ostetio Mladost na Grbavici.I Musija vam se sjeti najmilijih a vi Musiji kad tako na prizeman nacin pokusavate uticati na sudije.Mislite Zeljkovic frajer pa ce se prepasti vasih mesetarenja.Dabogda vas Mujic masakriro.
Pocelo je kmecanje..
...dok im neko ne polomi kosti oni nece suditi posteno,izgleda da je jedino rjesenje kao u onim africkim drzavama da navijaci ulete isprebijaju i onda ce svaki koji dodje suditi kako treba.