Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@FGR : Paša, napiši mi samo prezime da nazovem nanu na Bistriku da je pitam kad ti je prezime došlo u ovaj grad.Papak primitivni.
Hahaha ne sekiramo se mi strumfovi zbog sebe, nego zbog vas !!! Znam benju isovica 25 godina, i znam da taj nije nikad nista radio bez dobrog svog interesa !! Bojimo se da ce te ostati i bez to malo \"crkavice\" sto imate. Ako se vi raspadneta ko ce nas zabavljati i nasmijavati !! Sve sami uglednici na tribini hahahah
Ovi fakat ne odustaju :) Halo, štumfovi, osvajate titulu, možda i kup, gledajte svoja posla, ljigavci iskompleksirani. Fakat mi nije jasno, pa vi da LP osvojite vi bi ste se opet više interesovali za Sarajevo nego za šelju. Kao što neko prije mene reče: što li??? :D Jedno je sigurno, 8 godina je duuuug period, nije ni čudo što ste toliko isfrustrirani. Izađi vani, uzmi zraka, sve će biti uredu :) ŠTRUMFOVI SE NAVUKLI NA HORS, TICA TELETABIS ENIS BACKSTREET BOYS!!!
Za Sarajevoo, za Sarajevoo, samo za nasu ljubav najvecuu oo Sarajevoo, oo Sarajevoo zauvjek samo Tebi pjevacuu
Šta reći poslije ovih kompleksaških kometar timijevaca. Zašto se upošte javljate na ovom dijelu portala ako toliko volite svoj klub. Meni je ovo malo čudno, jer pratiti i čitati vijesti kluba kojeg ne voliš nikako ne idu ruku pod ruku. Jedino što ja kao pitar pratim je je igra i situacija u mom klubu a za ostale me boli k.i.t.a. Pogledajte druge forume i portale navijača pa onda pričajte ko je bolji HZ i timijevci. Vi se već odavno furate na nas a tako i treba. Slike i video zapisi sa utakmica sve pokazuju. Pogledajte zadnji derbi i sve će vam biti jasno. JEDNO JE SARAJEVO I JEDNE SU HZ
Posteno. Ja navijam za Zelju,ali tvoje misljenje je sasvim OK Post na mjestu-posteno. P.S.- Zivjeo rivalitet, ali onaj zdravi !!! .ebo papke.... Pozzz.
\"nasa stvar\" Sto se raspravljas sa strumfom, nema potrebe! Zna se da je SARAJEVO veliki gospodski klub, i da je vječni kompleks svim primitivcima u BiH, koje predvode plavi leteci medvjedici. zeljo uvijek bio i ostace mali radnicki klosarski klub, to je konstanta! HZ Gospoda
Sve to stoji, ispali smo od Kusisija, a pitaj malo starije ljude koji se sjećaju, da li je stadion bio pun protiv HSV-a, i to stari stadion koji je tada primao više gledalaca nego nakon renoviranja pred Olimpijadu. Koliko ste fasovali protiv Litexa, koliko protiv Levskog, a koliko vam je uvalio Partizan u prijateljskoj utakmici. Svaka čast za polufinale i četvrtfinale, ali to da ste vi harali bivšom držaom i slične stvari... niđe veze. Moja poenta je da niste i bolji ni uspješniji klub od nas. Jeste, proširivala se liga, i to je sramota, ali ponavljam ni po čemu se ne ističete ispred nas. A sva priča je počela od našeg pokušaja da se organizujemo i da napravimo bolji rezultat u budućnosti. To nije VAŠ problem, ne uzimamo ni Vaše pare ni Vaše simpatizere. Ukoliko Vi napravite nešto bolje svaka čast, ali ponavljam ovo je naš problem i naša želja da budemo bolji u svakom pogledu nego sada. Da li Vam je to trn oku ili šta?
oooo, oooo, oooo, zauvjek SARAJVOOO...
Nemoj medvjedice napadati sto ne kontaju poentu svega ovoga. Ipak su oni jos u fazi furanja crtanih filmova i slicno. Skontace kada im mentalni sklop bude na nivou punoljetnih osoba! Do tada se prema njima treba odnositi kao prema nezbrinutoj djeci. Vazna Informacija: Gargamel ce spavati tokom derbija tako da mozete pjevati svoje omiljene pjesmice.
MLADEN VOJIČIĆ-TIFA!!! dino merlin :D eeeeeeeeee jadne prodane duše
Citam komenare suseda i ne mogu vjerovati o kojoj se kolicini kompleksa ovdje radi. Pa dragi leteci medvjedici, vi uopste ne kontate poentu, ali uopste. Vi ste kao FK interesantni sami sebi i nikome vise. Daleko od toga da je ovo sve pokrenuto radi \"vasih\" trenutnih uspjeha. Ovo je sistematsko rjesenje problema svakog sportskog kolektiva. Jednog dana cete nadoci na ideju da trebate sprovesti nesto slicno. Iskreno se nadam da ce tada biti kasno. Sve mi razumijemo, nije lako 7g biti tlacen :) Uzivajte u trenutnom olaksanju, disite punim plucima, Ko zna kada cete opet ;)
simpatizeri malog kluba pod nazivom strumfovi, su jako zainteresovani o dogadjanjima u Velikom gradskom klubu. Sto li Boze??
Ja stvarno ne znam sto se ljutis i nazivas me prezervativom, ja samo zelim dobro tvom klubiću malom, pa ne moze vam mahir pomoci majka mu stara, da ste bar zvali hanku paldum, ona vam svakako pjeva na proslavama, pardon-proslavi, jer ih nemate mnogo....hehehehhe pitari sta vam jeeeeeeeeeeeeee, pitari sta vam jeeeeeeeeeeeee
U sumarku skrivenom medvjedica plavih dom oni cak i lete, pogledajte! hahahaha, medvjedici i strumfovi su najveca zabava u gradu..