Mnogo iznenađenja za fanove
19
Bordo day 29. septembra na Trgu Oslobođenja
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično marketing radi, ovo je školski primjer kao i prije potezi kako se radi taj posao
SAMO NAPRIJED BORDO BIJELI DIVOVI....., Sve čestitke i za ovoj potez trenutne Uprave.....
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE!!! HZ\'87!!! Ne treba iznenaditi ako ovo odmah ne kopiraju mali uskoprugaši sa šugavice od nas, kao što su milju drugih stvari, posljednja u nizu fan-shop!!! Zato ide jos jednom: POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE!!!
Moram priznati da mi ponekad bude zao strumfova. Vidi ih kako cvile, traze gramaticke greske, pokusavaju nesto \"pametno\" reci kako bi omalovazili ovu zabavu, a u dubini njihove licnosti postavljaju sebi pitanje: Kada cemo mi imati ovakvu Upravu i kada cemo postati jedan moderan klub? Da vam pomognem u trazenju jednostavnog odgovora: NIKADA! Gledajte i cvilite na sve ovo, jer ste tako i naucili kroz svoju historiju!
Troprsti , zar vi nemate neki svoj internet portal u toj sumskoj ?? Ako ne znas sam naci moze ti se pomoci .
\" .... pitari u svom gradu pokusavaju nekome pokazati da jos postoje ... \" Kada Bog odluci da nekoga unisti , prvo sto ucini - oduzme mu pamet.
majorizirani pitari u svom gradu pokusavaju nekome pokazati da jos postoje uz pomoc njihove vjerne stranke koja ih prati vec godinama, po cijem je bivsem sefu trg i dobio ime
@ Gazda 24.09.2012. u 15:57 Pa bila je prosla ne moze svaka ...
Bordo day, plava godina :D
KOMSIJAMA NIKADA PA NI OVAJ PUT NIJE ZABRANJEN DOLAZAK , NAPROTIV .
ti se našao ispravljati seljačino @.... 24.09.2012. u 15:29 joj gresaka na plakatu. \"\"\"\"ko\"\" da vam ga je tipkao ovaj edin isanovic sa klix portala. ko? ILI KAO ? EDIN ISANOVIĆ MALIM SLOVOM? strašan si momak
BILO I OSTAT CE UVJEK BORDO !!!!!!!!
@... Nema baš niti jedne greške.Možda misliš da je projekt greška, ali je ispravno za tvoju informaciju.
Sejo Boy i bordo Day
MANIJAK DALI SI MOZDA POKUSAO DA SE LIJECIS ????????
to nesto ko 8. mart dan zena haj nek i vi imate jedan dan u godini :D
JA SAM BORDO GAY I ICI CU NA BORDO DAY