Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ispred zelje smo koji ima zamislite najbolji svoj start u historiji Pl, bez pola ekipe Husref je ispred takvog Zelje. Veliki si Husrefe
@Shmeky7 Željo kad je imao najbolji start sezone, poslije 12 kola kasnili ste po 8 bodova. Samo se radujte dok najbolji trener lige ne posloži sve kockice.
Bolji raspoed ste imali, a da smo bolji od vas dokazali u derbiju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne može sve idealno bit. Malo gore malo dole
Ovo prvenstvo bi moglo biti jedno od najzanimljivijih. 6 ekipa u sest bodova razlike. Ali to ce nalost, voditi velikom broju namjestenih meceva, kao i ranije. Sjetite se samo Radnik Zrinjski u Bijeljini, kakvo je to namjestaljka bila.
Amar Osim ------ "Bolje jednom izgubiti 3-0 nego tri puta po 1-0".......prevazisao Ciru
Sto ih Borac potrosi ,jos cemo im i mi dati po guzovima na Kosevu!
✋ dovoljno rečeno
A vidio sam igru pitara ovih zadnjih kola zrinjski vam je trebao realno 3 komada uvaliti zato tisu,a vidjet cete u maju gdje ide titula.
Samo citam komentare pitara,zeljo je sve i jednu utakmicu nadigrao protivnika osim veleza i danas borca.Prvo poraz je morao doci kad tad,a istog ovog borca sarajevo je na jedvite jade dobilo kuci,zato pitari vratite se u rupe gdje ste bili jos od derbija,borac bio bolji i zasluzeno slavio i tacka,a pitari imate vi velikih problema u upravi i vodite vi o tome racuna da li vam igraci dobijaju plate,a zelju vi pustite na miru jer vas nigdje nije bilo do ovog poraza zelje.
poraz nakon 12. kola svi portali se uzdigli pitari se vesele . Velik si ŽELJEŽNIČARE
E jebajiga Amawe.. Pa kud da ti ga tri po srpski utrpaju ccc.. Bruka žešća!!!
Cekaj, razbio?! Nije da je Zeljeznicar nesto drag tim, ali nije bas da je fasovao 5-6 komada. Tri je onako.
Željo je pokusao ofanzivno igrati, nije uspjelo , rano go fasovali, a onda na kraju napadali , a Borac to iskoristio , nije bas realan rezulatat, bar nije bilo incidenata. U zadnje vrijeme Željo trpa dosta golova, utakmice su zanimljive, jbg, sad je nastradala vlastita mreza.
ma bit ce bolje
Pitar sam ali još uvijek nemam hrabrosti pisati protiv Želje, ljudi nam 5 komada zabili!
Nek prica ko sta hoce, ovaj novi klub iz Tuzle dere redom. Steta sto nisu Velez pobijedili.
Ovo prvenstvo bi moglo biti jedno od najzanimljivijih. 6 ekipa u sest bodova razlike. Ali to ce nalost, voditi velikom broju namjestenih meceva, kao i ranije. Sjetite se samo Radnik Zrinjski u Bijeljini, kakvo je to namjestaljka bila.
@Harkija Tacno tako. Ako se Sarajevo ili Zeljeznicar, ili oba kluba ne odvoje od ostalih do zavrsnice prvenstva, i ako veci broj klubova udje u zavrsnicu sa malom razlikom u bodovima, kamenjarski i sumski srbi ce ponovo namjestati utakmice, cak i gore, nego prije.
Bice zelji urac sampion
to se desi kad ne mogu kupiti tekmu lol
da 11 tekmi kupljeno, svaka do jedne 😙. Kupio Amar citavu ligu
Više Pitara na našu temu nisam od derbija čuo.
Čestitke Borcu na sjajnoj pobjedi