Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od malog Redžića bi moglo biti nešto. Amidža dovedi to u Sarajevo.
Bozija pravda je spora ali stigne !
Zbog nika zaključujem da je to zbog ispadanja Slobode. Ja kao Tuzlak se moram ograditi od tvojih riječi. Sami smo si krivi, i drago bi mi bilo da Velež ostane u ligi (što je nažalost teško izvedivo). Bolje da gledamo Veleža, nego Mladost, Slaviju, Viteza, Travnika, ili Rudara. Olimpik, Borac i Velež bi trebali ostati u ligi.
evo I mi vracamo ! ti lulicu bas si ko lulic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi Mostarci,osim nacionalne mrznje i Starog mosta nemaju nista jadnici..Sada ce jedan klub sa velikom historijom i livadom opet ispasti a sljedece godine ce ovaj drugi bez historije i sa sacicom navijaca.
Pa na tome se zahvali cinjenici da je kriminalna SDA,prodala Mostar Covicu,kao i citavu ZApadnu Hercegovinu,i da kriminalcima na lijevoj obali Neretve osim licnog kriminalnog interesa nije vazan ni Velez,ni nista drugo.
A da nisu mozda bili nezavisni,tj drzava u drzavi,ili su mozda bili u sastavu Hrvatske?DAns je zapadna Hercegovina,i citav Mostar provatna prcija,Coviceva,i sacice kriminalaca iz SDA,podijelili su grad 1993,da bi ga svako pljackao na svojoj polovini.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zbogom Rodjeni,od srca vam zelim dug i bolan oporavak. Ne bih imao nista protiv ni da se raspadnete i ugasite a sve zbog vaseg tala sa GOSK-om kad je Sloboda ispala.
Velez mogu da ne vole samo seljacine,koji su na asfalt dosli 1996 godine,koji pojma nemaju sta je Velez nekada bio.
Bila je i Samata Fox extra riba a sad je baba. Tesko da se Velez ikad vise vrati u prvu ligu,ovo im je kraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)