Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 84-toj su počeli da skandiraju Srbija - Kosovo. Nemoć. Jel to taj evropski Borac gospodine Potkovani? Nije niti će ikada biti !!!!
volio bih neku kaznu sada iskreno..
Gledao, potpisujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Najjače što dižu parolu nešto tipa manjača pravoslavna a igraju protiv austrijskog kluba. Koja bolest ja ne vjerujem 😂. Zaboli njih za manjaču i za pravoslavlje i za kosovo i za srbiju...
Nema Gigovića jbg
Nema Gigovića?
Pljesak na kraju bili smo u Beču na ljetovanju divan je to grad treba ga svakako posjetiti
Sve je receno u ovoj recenici: "Ipak, samo tri minute nakon toga, Austrija dolazi do poravnanja, što je bio gol koji je u potpunosti umrtvio sjaju atmosferu na stadionu." Podrska je potrebna kada ne ide a ne kada ide. Kretencine.
Kome smeta jak Borac, kome pitam ja, hej, hej, hej? Eto neka sada pjevaju. I nadam se nekoj solidnoj kazni, bolje nisu ni zaslužili.
Sve dok se namjesta liga. Sve dok se odgadjaju utakmice zbog toga sto neko od nasih igra kvalifikacije sa evropska takmicenja. Sve dok nam je najveci uspjeh u ligi da nema sukoba navijaca. Sve dok se u evropu ide po nacionalnom kljucu. Sve dok nam igraci iz regije nisu stranci. sve dok nam prosjek godina igraca u ligi bude preko 25. Sve dok se iz lige ne izbace timovi koji se ne smatraju bosanskim i na svojim utakmicMa imaju jrvatske i srpske zastave. Mi nikad necemo nikoga proc
Kad pročitah naslov kontam jel ovo Željo prošo dalje kad ono qrčina.
Čuj Borac ispo već na prvoj prepreci taman koda je Austria Beč Sloga iz Doboja pa da se može rutinski pobijediti.
Nisu se valjda nadali da će proći!? 😂😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣😂
Kakva drzava takav i sport. Padnemo na prvoj prepreci uvijek…
Genocidni tim
Kakav borac za njih je samo šuma bijeli luk i mslo slanine
Al me austrira bečira al'me austrirA iz Bečira 😁😁
Mislim na bitci od Beca 1683 godine gdje su Turci porazeni i zaustavljeni (Battle of Vienna 1683)