Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma onaj koji na bausteli radi u ovo vrijeme nije kod kuce ili u u birou...on se sad jadan przi i znoji na ovih 34 stepena...koliko je tastatura za nekog jos uvijek hvala bogu odlucuje doticna osoba....nego jos tri radna dana pa kuci...srebrni cadillac pretice sve ,aerodrom kenedy ceka me...
Dragi Dzebraile oci moje lijepe hajd\' ti na bauštelu nije tastatura za tebe.
Bravo Borac,Lusane uopste nije losa ekipa...vazno je da ih roknete u Banja Luci radi bodova koji dizu rejting...moramo se svi borit da bosanski klubovi postizu sto bolje rezultate....to sto nam komsije daleko stignu , mi od toga realno nemamo nista...htio sam gledati siroki u Becu, ali je.biga austrija imala zabranu za gledaoce...sretno momci...
ISTO VAM DOĐE I DA STE IZGUBILI I POBIJEDILI KAD CE NAS DANAS FIFA I UEFA HALALITI SA NOGOMETOM :D
Moj otac se zove Ekrem Jevrić i i on navija za želja.
I onda kada masinovodje stanu bulazniti kako nam je liga/fudbal/sve lose, kako ih nije fino ponizavati i ismijavati, kako ne kontamo gdje je ustvari srz problema... PA SAMO NAS VI BRUKATE UHLJUPI JEDNI! TREBA TRAZITI OD UEFE DA VAM OGRANICI IZLETE U EVROPU NA MAKSIMALNO 1 (JEDAN) PO DECENIJI!
Ih, kako bih samo volio da ce ispasti od Svicaraca. A Siroki i Zrinjski neka idu dalje. Ali za Borac ne mogu zamisliti da navijam.
Pipo j.e.b.o. ti cijelo FK Sarajevo mater. Hadje reci mi eto da je nesto Zeljo bolji. Daj molim te Zeljo bruka bh fudbal.
Cestitke ekipi Borca! Halo redakcijo, kakve veze ima ova slika sa Borcem! Ma dajte molim vas, malo vise profesionalnosti u vasem radu!!!
Bravo momci, na evropskom debiju niste se obrukali. Za sedam dana svi vas bodrimo na nasem stadionu za prolaz. BUDI BORAC!
hahahahahaha....
Jel ovo Borac Sarajevo, tj bivsi Torpedo ili nesto drugo?
Gledao tekmu slabo slabo ali borac ima sanse mada nije nista prikazao. U svakom slucaju ko god prodje pusi u slijedecem
Cuj izgubili od drugoligasa hahahaha
Ovi svi nasi klubovi igraju neka pretkola, a gigant Torpedo slobodan 1. pretkolo slobodan 2. pretkolo slobodan 3. pretkolo slobodan 1. kolo ma slobodan cijelu sezonu od Evrope.