Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7.500 km ukupno. Pa je se vi to salite sa ovim narodom? 75000 treba da bude, ali najmanje, pa ce situacija na stadionima u roku, od dva mjeseca biti neprepoznatljiva.
LICEMJERNO je to sto karadzic i krajisnik nemaju plocu ZAHVALE na Vracama, kao sto to ima ovaj mladic za poubijane pravoslavce grada Sarajeva. Fali ploca za RASELJENE pravoslavce grada Sarajeva. karadzic i krajisnik to zasluzuju!
ispade isto pirotehnika i velicanje ratnih zlocinaca, kao da palimo pirotehniku na njohovom stadionu a ne na svom
Normalno je da su kazne presmijesne kad u savezu sjede ljudi koji i sami velicaju usranog fol djenerala.
3500 za pirotehniku, a 2500 za velicanje ratnih zlocinaca, ma logika vam je za desetke ciste
Kazne trebaju biti tolike da mogu Klub dovesti do zatvaranja, pa ce sljedeći put bolje razmisliti. Ovih 7500 moze jedan obican privatnik platiti.
Nevidjeno
Samo derati pa neka skandiraju maloumnici
Kada mladic ZAKUKA i ZAJAUKA - „Braćo Srbi izgibosmo, spasavaj se ko može“ ZLOCINAC je uspio pobjeci iz BUZIMA. Tada ranjen, za taj poraz, osvetio se GOLORUKOM narodu SREBRENICE, uradivsi GENOCID u ime Pravoslavnog naroda, ziv im bio i podsjecao Nas!
A za klubove glavnig nam grada za pirotehniku 10000 KM Jebm ti Drzavu i Savez i Vicu .
Kakve su ovo smijesne kazne majke vam, pa javise dobijem za brzu voznju.Oni velicaju ratne zlocince...treba ici kazne po 50.000-100.000 KM pa da im ne pada na pamet vise...
Lipa slika za zapad, koji ih hrani. Samo, ne razumin zašto aplaudiraju agresoru? Jeli misle da to umanjuje njihove zločine po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu.
zatvorit ćete vi ku..moj,pa zadnjih 99 sezona oni isto rade,,,,i šta ste uradili????za to sto vi kaznjavate sa 7500 KM u uredjenoj drzavi bi bilo 75000 EUR-a i trajna zabrana prisustva tim navijačima dolazak na utakmicu... prazne tribine,,oduzimanje bodova....i druge drakonske kazne... j.bo vam mladić klicu nacionalističku
Lesinaru kurvin sine klat cemo te uz Tekbire
Nije sila Bogu mila
Gasi fasisticko-nacisticki klub borac.
E jake kazne, samo oduzimanjem bodova ako vole klub stace malo
Neka me gaze neka me tuku ja volim Borac I Banja Luku!!!!
volio bi ti i mog hasima da te navučem