Komentari (401)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel vas stid više? kakav penal?
SRAMOTA
sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Da nije zalosno , bilo bi smjesno ...
FK Borac Sudac Penal
Jel penal za Borac ?
Kontakt je postojao, obrambeni igrač je nagazio stajnu nogu napadača.Sad da li je to dovoljno kod nas da protiv domaće ekipe u zadnjem minutu se svira, ne vjerujem. Solidna utakmica, u biti dobro suđenje.
Svi mi navijamo za neke klubove, ali Velez ne mozes da ne volis...
E volio bih da jedan mali Velez koji je istjeran sa Bijelog Brijega i svojevremeno morao da bude domacin prakticno na livadi, bude bar jedno kolo prvi na tabeli, neprocjenjivo. Ne mogu prezaliti ovaj posrani penal.
Mnogi su to vec rekli,ali evo ja jos jednom: Bez obzira kakav bude ishod protiv Borca mi ce mo i sutra voljeti nase Rodjene,disati za njih,sazivljavati sa njima...
Ja ne kontam ko prati vise ovu smijuriju od lige...Gubljenje vremena...
Dogovoreno da jedne godine prvak nude iz jednog a druge iz drugog e. Takva je cijela drzava
Maaaa hajte, Borac, iz penala? Ne može bit.
Trebaju ime promijeniti u Borac Penal :)
Meni je zao ove genocidne tvorevine rs.Busaju se u prsa a penzije 170km.predsjednik unučad im zaduzio Rade za 500km.,2 kluba im ispadaju ove godine Mole vučića da im pomogne,pola Doboja radi u Tešnju .pa makar da im se našteli pl da mogu pricat prvaci Gladnih usta.Zao mi vas je,vi ste za vitri
Presmjesan penal.. i tako svake sedmice.. Branio sam ovdje Borac protiv Sirokog, hajd bio je bolji.. penal nije bio ni protiv Sirokog ni protiv Veleza.
Fk Vico, ljudi imaju penal po utakmici. Sta ih boli k..... gaze
Ljudi, pustite sudije i penale. Utakmica je za Bogu plakati, tri dodavanja nisu napravili za 90 minuta. Ja bi ukinuo titulu šampiona u našem fudbalu.
Presmiješan penal, da je htio nastaviti trčati mogao je...ali ko će priliku propustiti...Sarajevo bi sutra moglo nazad na vrh tabele...ima još do kraja ovog vica od prvenstva, svašta bi se moglo zakuhati...vidjet ćemo šta nam je spremila kuhinja NS/FS BiH..