Remi sa Čelikom iz Nikšića
0
Borac eliminisan iz Evropske lige
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja liga covjece. I lijeni Crnogorci su prejaki za nas. LOL
Šteta što ovaj bosanskohercegovački klub neće predstavljati svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu u daljem nastavku takmičenja..
Bitno je da g.e.n.o.c.i.d.a.s.i. ne idu dalje. Vi ste saka jada pogodna za brdsko planinske manifestacije, ostavite se civilizovanih stvari. ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI.
Biće bolj sad će Kup pobjednika ravnogorskih skupova na Dugoj Njivi
A sta redakcija ovog portala misli o tome da se malo istraze pojedine IP adrese i posalju malu u Sud i Tuzilastvo?? Onaj koji se podsmijava zrtvama genocida bilo na cijoj strani (kao sto je ovaj papak koji neda mira zrtvama Srebrenickog genocida) zasluzuju malo da se nadje sa druge strane resetaka??? Ili vam je samo bitan rejting stranice i da ima \"mnogo\" komentara ma kakvi oni bili?? Ako je tako onda ....fuj!!! Znaci sve se moze kad se hoce...Po IP adresi se veoma lagano nadje ko je i odakle se pisalo pa cemo onda vidjeti dal ce biti ovakvih bljuvotina.
Zaboli me za Borac jer kako su požnjeli to su i posijali ,,,mislim na Upravu i \"bajne\" navijače ... Žao mi JAgodine i moga teče Palme što ne uspiješe na putu u Evropu ..biće boljk nagodine svima zdravo iz Jagodine
Provjerite kako do 19.000 kuna zarade u samo 2 i pol mjeseca. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\" WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
enjoy see srpska nema adekvatne predstavnike cak ni za seosku regionalnu ligu kad ih ovi niksicani izbacuju.....bruka za genocidnu tvorevinu
kakav borac,zar je to fudbalski tim prvi put cujem....ahaha
Zar se tako predstavalj rs hahahahahahahaha
Emina bona šta ti fali pa promjeneš malo,nije obrezani,a šećeru šta misliš?
Dovidjenja Dodikovci dovidjenja, to i nije Borac, ako nema Bosnjaka u njemu. Ono je bio Borac 1988 kad je kao drugoligas osvojio Kup Marsala Tita. Tad su uglavnom Bosnjaci igrali. S druge strane FK Sarajevo prodje dalje. Bye bye gospodo iz tzv boljeg entiteta, i vidi se koliko ste bolji entitet, okoncali u prvom kolu evropske nastupe.
SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E.. SRBI S..M..R..D..E..
jeb.o borac nisu pravi srbi...naprijed crna goro
BICE MESA KL.ACEMOOOOOOOOO VLAAAAHEEEEEEEEE
Molis za sex i to jos virtuelno, znas li uopste koliko je to jadno??
Eminaaaaaa dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj izgoroooooooooooooo ooooooooooooo