Nogomet
0

Bonucci: Beckenbauer nas je motivisao izjavom da je Buffon penzioner

Totalsport
Gianluigi Buffon (Foto: AFP)
Gianluigi Buffon (Foto: AFP)
U srijedu će u Torinu nogometaši Juventusa i minhenskog Bayerna odigrati uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka. Prednost Bayerna iz prve utakmice je velika, dva pogotka razlike (2-0).

No, nije u pitanju samo rezultatska prednost, već je njemački klub u igri posve dominirao protiv talijanskog prvaka. No, u Juventusu su daleko od predaje, a odbrambeni igrač Leonardo Bonucci napominje da njegova ekipa ima još jednu veliku prednost.

"Motivacija? Ni trener Conte, niti mi sami nećemo trebati ništa raditi kada je riječ o tome. Taj je dio savršeno obavio Franz Beckenbaeur", rekao je Bonucci.

Podsjetimo da je nakon prve utakmice legendarni njemački nogometni as Beckenbauer pecnuo Juventusovog golmana Gigija Buffona da na golu izgleda kao penzioner. I dok je Buffon skrušeno rekao da je Kaiser Franz stari lisac kojeg treba slušati, ostalima u Juventusu se i nije previše svidjela takva, istina, neprimjerena izjava.

"Svi mi respektujemo Beckenbauera, ali nas je strašno naljutio tom izjavom. Ne samo Buffona, nego sve nas. Mi smo Juventus, a taj klub nikada nije olako pao. Poštujemo Bayern, odlična su ekipa, ali vjerujte mi da će uzvrat biti papren za Bavarce. Ne mogu niti zamisliti koliko", poručio je Bonucci.